PureFood
Üye
Acilll !!! Benim lumia 920 yi dun öglen şarja takmıştım akşam yatarken çıkardım ve baş ucuma koyup yattım . Sabah kalktım işe geldim telefonuma bakayım dedim veee baktım kapalı açılmıyo denedim yok acaba dedim pil deşarj mı oldu şarja taktım herhangi bir hareket yok telefonda . Sıvı temas flan kesinlikle değil ne yapıcam ben şimdi kvk ya götürüp değişim mi talep edeyim (cihaz 1 haftalıktır . ) yoksa kendi başıma halledebilir miyim ne olur bişi söleyin kafayı yemek üzereyim
Avea Vitrin gelmiş benim buzdolabına.
Yahu bir bana gelmedi şu meret
unutmam.havalı tüfeğimide alırım.keklik bulursak avlarız.Sandalda balık tutarız, oltayı da almayı unutma ...
C6 yazıyor.oluyormuymuş 620 ye.türkiye'ye DHL ile fiyatıda 64 dolara geliyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu batarya işimi görür mü arkadaşlar konuştum satıcıyla 2250 mAh yazıyo ama 1800 mAh civarı gerçek kapasitesi dedi alayım mı size de danışmak istedim
eyvallah abi denemek lazıme 20lira.al bi dene.ucuz çin malı nede olsa.çok iyi bi performans beklenemez.yedek batarya niyetine tasırsın yanında
Yeni tanıtılan Lumia 928 modelindeki "Action Shot" ve "Remove Object" özellikleriyle ön plana çıkan "Smart Camera" adı verilen kamera uygulaması diğer WP8 kullanıcılarına da güncelleme ile geleceği duyuruldu!
bende artık symbianın ölüşüyle beraber en makul olarak bi windowds phone alacacagım bilen varsa wp hangi programlama dilleriyle programlanıyor, kaynak açık olarak veriliyor mu yoqsa parayla mı alıcaz varsa wp sdk sının bi linkini verebilirmisiz
Microsoft olmasaydı arama motorlarını suyla çalıştırırlardı anca... Köşeyi dönüp kafa tutmaya başlamışlar. Bundan böyle arama motorum yandex. En azından bizimdir..Yahu şu Google'la geri bildirim yağmuruna tutup, böyle bir şey'i yaparsa tüm hesaplarımızı sileceğimizi söyleyip, çökertelim sistemlerini ...
Microsoft olmasaydı arama motorlarını suyla çalıştırırlardı anca... Köşeyi dönüp kafa tutmaya başlamışlar. Bundan böyle arama motorum yandex. En azından bizimdir..
Yeni tanıtılan Lumia 928 modelindeki "Action Shot" ve "Remove Object" özellikleriyle ön plana çıkan "Smart Camera" adı verilen kamera uygulaması diğer WP8 kullanıcılarına da güncelleme ile geleceği duyuruldu!
.....
genellikle c# ile yazılıyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızwindows phone 8 sdk kurabilmen için windows 8 kullanman gerekiyor
c# mı onla grafik tabanlı bi uygulama zor yapılıyor neyse symbianda c++ dan sonra kolay olacak zate c++ dan once öğrenmen gerekiyor c# yi acaba temple runda gravity guy 2 mı onla yazıldı biraz zor gibi ayrıca bu uygulamalarında acık kaynak kodları wp te cıktıktan sonra verildi mi
- - - Eklendi - - -
link için saol ve bu bolum bayagı iş yapıor maxicepte
- - - Eklendi - - -
siteyi vayagı incekedim micrısoft cok güzel site yapmıa wp icin ayrıca adamlar programlama isini herkes ugrassın wp gelissin die vasit site yapısı ve bir cok rehber yazmışlar cok begendim wp cok is yapacak gibi ayrıca c++ ile de Dx3D çalısmaları yapılıyormus cok begendim
Evet biliyorum bing ms nin de. Yandex daha yakın.Bing kullanmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?