PureFood
Üye
bu lumialar ilk çıktığında çok sorun vardı (donma, ısınma vs) ilk partiler sorunlu çıkmış sonraki partilerde sorunlar giderilmiş filan diye okumuştum. aldığımız cihazın kaçıncı parti üretimi olduğunu anlamak mümkün müdür?
ben de kendi seçimim hakkında bir soru sorayım. L820yi alacağım zaman yanındaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygun gördüm ancak okuma/yazma hızı (20mb/s diye belirtilmiş resimde) diğer class10 kartlara göre sizce düşük mü normal mi?
zaten o şans işi bende genelde şanssızlıkla sonuçlanıyo hadi hayırlısı
bi de önceki soruma cevap alamamıştım sizin de fikrinizi almak istiyourm konuyla ilgili:
Lütfen vazgeçme kardeşim. Cingar çıkart gerekiyorsa. Bu B..k kafalılar ancak bundan anlıyorlar. Bağır çağır ne bilim mahkemeye veriyorum de. Çok sinirleniyorum halkı sömürmek isteyenlere. Bankalara, Operatörlere, halkı ezen ne varsa.Servis den cevap gelmedi, halen test aşamasında görünüyor.bi gönderdilermi teli bak neler yapıyorum. E7im bu sorundan dolayısıyla 4kere servise verdim, 4kere yazılım atıp gönderdiler. Halen aynı cihaz elimde.lanet olsun demiştim en son artık. Bunu yapan kvk idi. Daha önce de e72im 5 kere gitmişti, dava açma tehtidiyle değiştirmişlerdi Genpa.
Yani hepsi aynı b. k
lumia 920 de ekranımın resmini nasılçekebilirim
lumia620 e fm radyo guncellemeyle gelir diye bekliyodum ama yokmuş çok kullanmasamda eksiklıgi moralimi bozdu , şimdi sitelerde yeni gelecek özelliklere bakarken birinde stand by ekran saatininde lumia 620 e gelmiyecegi yazıyodu -ekranı desteklemezmiş dıye soyleniyor- bu haberi de okuduktan sonra telefon bi anda gözümde değersizleşti
lütfen ayrıntılı bi bilgisi olan arkadaş cevap versin , lutfen , ikinci defa soruyorum ama kusura bakmayın
ben bişi anlamadımgüç tuşu + başlangıç ekranı tuşu
ben bişi anlamadım
L920 de bluetooth ismi değiştirilmiyo dim i
Abi bu Flash Player ne zaman glicek yaf
Aynı sorunu bende çok araştırdım ama bulamadım.Arkadaşlar bu tivitır uygulamasında hani bu trend olayı var ya, onda bölge ayarını nereden yapabiliriz? Yani ben sadece Türkiye'de ki trendleri takip etmek istiyorum. Onu nasıl yaparım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?