İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Outlook hesabını cihaza tanımladıktan sonra, verilerimi aktar seçeneği ile başka bir cihazdan kişilerini aktarabilir yada sim kişilerini aktarma yapabilirsin, bu sana yardımcı olur. Kişiler artık microsoft hesabında yer alacağı için telefon ve simkart bu aşamadan sonra artık devre dışı kalır.

Şunu da belirtmekte fayda var Ahmet A. kişisi ms hesabında (telefonda),hotmail, facebook ve twitter hesaplarında da yer alıyorsa telefon bu hesablarda ki kişiyi tek bir isim altında birleştirip, aynı anda sosyal ağ bildirimlerini ve iletilerini kontrol etmenide sağlıyor.

Kadromuz sağlam maşallah abi. Bu arada Tuğgeneral ve Kurmay Albay görünmüyor!!! Bugün alay bizim

Tepkiler: YkPkY ve Web Designer
siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün!

- - - Eklendi - - -

eeeee şöyle bir sorunum oluştu:

Önemli:Bu cihaz, mini-UICC SIM kart (yalnızca mikro-SIM kart olarak da bilinir) ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Mikro-SIM kartlar standart SIM kartlardan küçüktür. Uyumlu olmayan SIM kart kullanımı karta veya cihaza zarar verebilir ve karta yüklü olan verileri bozabilir.

bu Mikro-SIM kartı TIMlerden karşılıyorlar di mi? süreci var mıdır bunun?

Tepkiler: OttomaN TigeR
Micro sim kartı her hangi bir t-tim'e müracaat ettiğinde 16TL karşılığında hemen alabilirsin.

Eski kartınızı kesip kullanabilirsiniz.Operatör mağazaları sizing için bunu kesiyorlar ücretsiz

yalnız bi yerde okuduğum kadarıyla 64bit olmayan ilk standart sim kartlarını kessek de telefon görmüyormuş -ki benimki 64 değil standart

yalnız bi yerde okuduğum kadarıyla 64bit olmayan ilk standart sim kartlarını kessek de telefon görmüyormuş -ki benimki 64 değil standart
Belli olmuyor, benimde sim kart standarttı telefonu aldığımda kestiler ilk denemelerde görmedi ama tam vazgeçecektim ki gördü cihaz. Ben yinede mikro sim kart aldım.

numara filan değişmiyor di mi? hemen veriyorlardır umarım 16 lirayı boşa almıyorlardır...

şu hesap kesimi gelsin o zamana kadar indirim bitmezse ben de L820'yi Gold'dan 999TL'ye alıcam kısmetse