OttomaN TigeR
Üye
Outlook hesabını cihaza tanımladıktan sonra, verilerimi aktar seçeneği ile başka bir cihazdan kişilerini aktarabilir yada sim kişilerini aktarma yapabilirsin, buyoo ne güzel işte burayı o yüzden seviyorum herkes birbirine yardımcı olmak için hazırkıta bekliyo
kolaylık açısından evet tüm kişilerin gelmesi aslında iyi ama bi hesapta fazla fazla çok kişi olunca evet en mantıklısı yeni hesap açtıktan sonra hepsini tek tek telefona kaydetmek gibi duruyo
Herkes hazırda bekliyormuş
E maxicep farkı abi, arkadaşın yorumuda güzel...İşte bu çok komiktisoruyu soran arkadaş neye uğradığını şaşırmıştır
yoo ne güzel işte burayı o yüzden seviyorum herkes birbirine yardımcı olmak için hazır kıta bekliyo
E maxicep farkı abi, arkadaşın yorumuda güzel...
Aynen ...
- - - Eklendi - - -
Hazır kıta'da ise ;
1 Tümgeneral
1 Yarbay
1 Binbaşı
Hımm oldukça GÜÇLÜ bir kadro...
Micro sim kartı her hangi bir t-tim'e müracaat ettiğinde 16TL karşılığında hemen alabilirsin.siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün!
- - - Eklendi - - -
eeeee şöyle bir sorunum oluştu:
Önemli:Bu cihaz, mini-UICC SIM kart (yalnızca mikro-SIM kart olarak da bilinir) ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Mikro-SIM kartlar standart SIM kartlardan küçüktür. Uyumlu olmayan SIM kart kullanımı karta veya cihaza zarar verebilir ve karta yüklü olan verileri bozabilir.
bu Mikro-SIM kartı TIMlerden karşılıyorlar di mi? süreci var mıdır bunun?
Micro sim kartı her hangi bir t-tim'e müracaat ettiğinde 16TL karşılığında hemen alabilirsin.
bi de ona 16 lira mı gidecek? eskisi ne oluyo onlar mı alıyo bende mi kalıyo?
Maalesef, eski sim kart sende kalabilir fakat kullanamıyorsun.bi de ona 16 lira mı gidecek? eskisi ne oluyo onlar mı alıyo bende mi kalıyo?
Eski kartınızı kesip kullanabilirsiniz.Operatör mağazaları sizing için bunu kesiyorlar ücretsiz
Belli olmuyor, benimde sim kart standarttı telefonu aldığımda kestiler ilk denemelerde görmedi ama tam vazgeçecektim ki gördü cihaz. Ben yinede mikro sim kart aldım.yalnız bi yerde okuduğum kadarıyla 64bit olmayan ilk standart sim kartlarını kessek de telefon görmüyormuş -ki benimki 64 değil standart
numara filan değişmiyor di mi? hemen veriyorlardır umarım 16 lirayı boşa almıyorlardır...
hepsiburada.com dan aldım 999 tl'yelumia 720 alan arkadasımız öncelikle hayırlı olsun iyi gunlerde kullanırsın inş. kaç tl ye aldın telefonunu ve nerden aldın ?
Bu arada tebrikler.
5000. mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?