İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Bende en başa Allah yazınca devamı şöyle oldu: "Allahtan rahmet diliyorum sana da iyi geceler herkese iyi geceler herkese ..."

Tepkiler: antdn, YkPkY ve OttomaN TigeR

serinaga

Üye
Sanırım yazacaklarını unuttun

Yaa bu telefon bana kafayı yedircek normal wifi den whatsappa giriyorum ama normal dışarda internetten giremiyorum bağlı değil diyor whatsappın ayarlarında lumia 920 ������
Bence yazı fontunu değiştir.

Ayarlar/şebeke/veri bağlantısı açıktır umarım.

serinaga

Üye
Mobildeyim, hiç bir şey görünmüyordu

Tepkiler: OttomaN TigeR

cr7kaan7

Üye
Açık açık çok canımı sıkıyo bu telefon ya daha kaç gün oldu alalı :/baglantı durumu kırmızı renkte baglı değil yazıyor hesap türü bilinmeyen yazıyor hesap son kullanma tarihindede aynı şey yazıyo . Face flan yada başka sitelere giriyorum ama whatsappa bi türlü yazdıgım gitmiyo saat işareti duruyo öle ama wifi dan girdigimde bi sıkıntı olmuyor yazışıyorum resim aktarabiliyorum sorunsuz bi şekilde

power_24

Üye
wifi den sıkıntı olmuyorsa hattından dır.şahsen benım hat turkcell wifi gibi hızlı ve akıcı tavsiyem hattının değişmesi

cr7kaan7

Üye
Galiba yaptım Avea vap taydı bende Avea interneti aktifleştirdim onun yerine oldu

[video=youtube;isKPxCvFEGo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=isKPxCvFEGo[/video]

video karşılaştırması

Arkadaşlar bugün telefonumu gayet normal bir şekilde kullanıyordum hiçbir sorun yoktu fakat telefonu yarım saat yanımdan ayırdım ve telefonu kullanmak için elime alıp tuş kilidine bastığımda çok geç tepki verdiğini farkettim telefonu kapatıp açtım ama değişen birşey olmadı. Tuş kilidine basıyorum öyle siyah ekrana bir iki saniye bakıyorum kilit ekranı anca karşıma geliyor bu durum canımı sıkmaya başladı neden kaynaklanıyor olabilir veya ne yapabilirim ?

Telefonu şarj ederken %100 olunca çıkarmamla 6 saat şarjda kalması aynı şey demi ?

power_24

Üye
mesela benim telefon da hemen açılmıyor yarım sn liğine beklıyor gibi o kadar da normal

- - - Eklendi - - -

Telefonu şarj ederken %100 olunca çıkarmamla 6 saat şarjda kalması aynı şey demi ?
hiç karşılaştırmadım ama pek fark olacagını sanmıyorum

- - - Eklendi - - -

henüz lumia almadım (ama düşünüyorum ) ancak bi yerde şöyle bişi okudum (belki de burda okudum emin değilim)
telefon kendini kullanılmadığında uyku modu gibi bişeye alıyormuş. hani pcde bi süre sonra monitörün kapanması daha da bi süre sonra uyku moduna geçmesi gibi. hangi durumda mousu hareket ettirince pc daha çabuk açılıyo?? buna benzer bi durum wp8 telefonlarında da oluyor diye bi yerde okudum. yanlış da bilgilendirmek istemem ama.

tabiki bence uğraş. değişime zorla. zaten sorunları halledemezlerse değişim yapmak zorundalar.

- - - Eklendi - - -

usb şarzdayken ben bazen telefonun bilgisayarı şarj ettiğini düşünüyorum

- - - Eklendi - - -

Recep kelimesine büyük harfle başlarsan Recep Tayyip Erdoğan çıkıyor. Küçük harfle başlarsan "recep bey amca ile yaşamak istiyorum" diye uzuyor cümle )

Tepkiler: YkPkY