maydinmaydin
Üye
ben bi ilk ay 250 denerim, baktım dediğiniz gibi yetmeyecek 500e geçerim o zamanbilgiler için teşekkürler. aldığım zaman buraya daha fazla uğrayacağım kesin
ekleme: turkcell için sınırsız 1GB 25TL yazıyor sitesinde???
ne zaman oluyo bu %30 indirim?
Kesin bir tarihi olsa diğer zamanlarda kim alışveriş yapar ki Vatan'dan
Bilemiyoruz şansına denk gelirse
evet araştırdım baya, tüm olumlu özelliklerini biliyorum sadece aklımı kurcalayan donma sorunuydu.
şimdi asıl merak ettiğim soruya gelmek istiyorum!
evde ve iş yerinde wifi olması durumunda, sadece iş-ev arası yol üzeri ve haftasonları dışarıda iken internet pakedi ne kadar harcıyor?minimum almam gereken paket kaçlıktır? çok fazla video hastası değilim, bana ana ekranındaki canlı kutucuklar, whatsapp ve face gibi sosyal programlar yeter. paket öneriniz nedir kullan biri olarak??
Kesin bir tarihi olsa diğer zamanlarda kim alışveriş yapar ki Vatan'dan
Bilemiyoruz şansına denk gelirse
hangi operatör kullanıyorsun şu an goremiyorum telefondan giriyorum. Yani şimdi ben Türkcell kullanıyorum 20 tl konuşma yapıyorum 7 lira daha vererek 500 mb alıyorum rahat rahat yetiyor. Radyo sürekli dinlersen çok yiyor. Video indirmeler falan da baya gidiyor ama tabii yoğun kullanman lazım. Yani diğer oprt bilmiyorum ama 500 mb dediğin kullanım şekline yeter de artar. Daha az bile alabilirsin hatta. Sadece kullanmıycağın zaman dolaşımı kapattığına emin ol boşuna gitmesin
benim bimeks tercihimin nedeni yaptığın alışverişe %35e kadar hediye çeki vermesi. %10 bile çek verse ekstradan alacağım h.kartı ve diğer şeyler beleşe geliyo
Arkadaşlar benide lumia 820 kullananlar arasına ekliyebilirsinizalalı 2 haftayı geçti ve memnunum ama bir sorunum var şimdi bende 2.2 gb boş alan var mağazadan dark knight rises oyununun denemesini indiricem 774mb ama dene dediğimde telefonunuzdaki depolama limitine ulaştınız diyor oyunu indirmiyor aynı şekilde yüksek boyutlu diğer oyunlardada bu sorun var nasıl aşabilirim bu sorunu şimdiden teşekkürler.
ben limitsiz kullaniyorum. Nokia Counters dan bir kac kere takip ettim aylık 5-6gb ortalamam var. Bence normal bir kullanim icin Turkcell kullanıyorsaniz 19.90TL'ye 1GB limitsiz paket yapın.
Mağazadaki en iyi facebook uygulaması hangisi ?
Nokia Counters'ı nasıl indirebilirim ?
Eğer sıkıntılar devam ediyorsa uğraşmalısın. Tekrar servise ver ve servis formuna değişim talebini eklet. Akabinde eğer red gelirse Tüketici hakem heyetine başvurmalısın.Sizce KVK değişimi kabul eder mi dersiniz? Uğraşayım mı acaba?
benim şarjla ilgili bi sorum olacaktı usb uzatma kablosu almıştım telefonla gelen usb kablosu biraz kısa olduğu için uzatma kablosuyla telefomum kablosunu birleştirip öyle şarj ettim batarya programıyla şarj olurken baktığımda saatte%53 dolduğunu yazıyo ve yaklaşık 1 saat 55 dakikada falan doluyordu daha sonra uzatma kablosunu çıkarıp sadece telefonun kablosunu kullandığımda saatte%77 yazıyor ve 1saat 10 dakikada falan doluyor acaba hangi türlü doldurayım şarjımı yavaş şarj etmesi daha iyi olabilir mi ve bu neden kaynaklıyordur
2-3 kullanıp tekrar bir servise vereyim o zaman. Verirken de dediğin gibi değişim talebi yaparım.Eğer sıkıntılar devam ediyorsa uğraşmalısın. Tekrar servise ver ve servis formuna değişim talebini eklet. Akabinde eğer red gelirse Tüketici hakem heyetine başvurmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?