Aybin.Kilic
Üye
Benim sorunum arada kaynadı. Gene soracağım müsaadenizle
Arkadaşlar bende garip bir durum var. Wifi ağına şifre ile bağlanıyorum. Buraya kadar sorun yok. Wifi kapatıyorum geri açtığım zaman tekrardan şifre istiyor. ( O değil wifi şifreside kısa değil ki. Yaz yaz bitmiyor resmen.Telefonun wifi şifresini unutması bana mı özel yoksa başkasında da var mı ?
Herkeste olmuyor bu hata, nedendir bilinmiyor ama tam bir düzene koyamadılar maalesef. Rakam küçük diye boş bırakma iadeni iste sen abi
Abi çak bir sanal kart kafan rahat etsin.Koy limiti 2 tl ver 1 hafta süre.
Tertemiz.
aarkadaşlar bende lumia 820 var çok oyun da oynamıyorum açıkçası ve ekran koruyucusu kullanmak zorundayım.Şimdi bunu satıp 720 alsam ne olur çok mu geride bi cihaz diye düşünüyorum ama değil. bugün bi sony xperia inceledim oda güzel ama çok büyük ve android olması beni kendinden soğuttu. İPhone 5 e hiç değinmiyorum bile çünkü çok gereksiz bir alet o paraya. 720 de ilgimi çeken şey gorilla glass ve 2000 mAh olması aklımı çeliyor. Lumiadan ayrılmak istemiyorum çünkü seviyorum.720 oyun oynamayan bir 820ci için cazip bence siz ne dersiniz.Özellikle bazı arkadaşların yorumları benim için çok önemli onları bekliyorum şu an
- - - Eklendi - - -
gelir gelmez de son sayfaları hemen işgal ettim. kadınlar susmaz
- - - Eklendi - - -
ama hep böyleyapıyorlar.2 ay öncede asphalt almıştım onuda iki katı çekmişlerdi ve iadede yapmadılar.2 lira diye uğraşmamıştım,ama bu bardagı taşırdı.3 oyunu iki katı çekmişler
oradaki hesap normal.ama kredi kartı extresi öyle göstermiyor.son 3 oyunu 2şer liradan çekilmiş gösteriyor vede ardından bide 6 lira toplam çekilmiş gösteriyor sanki kdv keser giibi.bi önceki asphalt 2 lira çekimide aynıAbi fazla çekilen yok ki. dört uygulama almışsın ve toplamda sekiz Tl çekilmiş görünüyor. Hesabın normal.
öyle yapacam gibi görünüyor.önce şu 8 liramı bi geri alayım.b.ku çıktı artık.Dostum bu yüzden sanal kart kullanıyorum, alışveriş bittikten sonra kart limitini sıfırlıyorum, istese de daha çekemez, şiddetle tavsiye ederim ...
Ben birşey sormak istiyorum galeri/ayarlarda ''ekrana dokunarak resim ve video çekme özelliğini aç'' diyor.Şimdi bunu biz nasıl yapıcaz bu işlev nedir ne içindir yani ekran kapalıyken mi ekrana dokunucaz yoksa açkken mi birşey anlamadım
Ben birşey sormak istiyorum galeri/ayarlarda ''ekrana dokunarak resim ve video çekme özelliğini aç'' diyor.Şimdi bunu biz nasıl yapıcaz bu işlev nedir ne içindir yani ekran kapalıyken mi ekrana dokunucaz yoksa açkken mi birşey anlamadım
o sekmeyi açarsan kamerada iken ekrana dokunarak resim çekebilirsin. sadece bir kez dokun ve bırak. kendi odaklayıp çekim yapar.
- - - Eklendi - - -
diğer türlü sadece deklanşöre basarak çekim yapabilirsin. bence ekrana dokunarak çekim yapmak daha kolay. deklanşörde odaklayıp çekim yaparken el titremeni önleyebilirsin ekrana dokunarak.
Bu özellik mi yani?Vay yani o özelliği kullanıyordumda böyle bi açıklamayla anlatıldığını bilmiyordum teşekkürler açıklama için
Birde bir sorunum var.Çektiğim videoyu bugün internet adresine yüklemedi sonrada skydrive kaydediyim oradan atarım diye düşündüm sanki videoyu 3310 ile çekmiş gibi küçücük birde 240 çözünürlükte gösteriyor niye böyle?Yani önceden siteye direk video paylaştım hatta bugün resimde paylaştım siteye ama videoyu paylaşamadım
internet sitesi demekle hangi site acaba. facebook mudur??
Evet facebook
facebook olarak telefonda hesabın tanımlı mı? tanımlıysa resim paylaşmada sıkıntı olmuyor. ama video olarak bende paylaşım yapamadım. 2 dakikalık bir videoyu yaklaşık yarım saat kadar bir beklemeyle bile atmadı. üstelik wifi bağlantıda iken. o problemi bende yaşadım. sanırım facebook video olarak paylaşım konusunda sıkıntı yaratıyor telefon için.
Ben bir kaç ay önce video attıydım sorun olmamıştı bugün yaptı :S ama telefonu skydrive ile bilgisayara indirdiğimdede çok kötü bir görnütüsü var onu paylaşsam elindeki telefona bak görüntüye bak diye dalga geçerler
seninki yine iyi. ben hiç yapamadım ya.o yüzden video paylaşmıyorum.
Ben bir kaç ay önce video attıydım sorun olmamıştı bugün yaptı :S ama telefonu skydrive ile bilgisayara indirdiğimdede çok kötü bir görnütüsü var onu paylaşsam elindeki telefona bak görüntüye bak diye dalga geçerler
Sanırsam video paylaşmama sorunun anladım.Yüklediğimiz facebook beta programında istesende video yükleyemiyorsun şimdi baktım video yükleme yok onun için yapmış olabilir mi ?sizdede o program yüklü mü?
seninki yine iyi. ben hiç yapamadım ya.o yüzden video paylaşmıyorum.
- - - Eklendi - - -
skydrive'dan atacağına videoyu direk bilgisayardan facebook'a atabilirsin.
- - - Eklendi - - -
facebook bende kullanıyorum. Facebook For WP8 yüklü bende. ama bununla video denemedim. daha önce başka bir face programı yüklüydü.
Öyle yapıcağım artık bilgisayardan atıcağım ama eğer facebook beta dan kaynaklıysa problem güncelleme çabuk gelir umarım
Bağlantıyı kurduktan sonra Bilinen Ağlar'da görünüyor mu?
Bağlantı yaparken parola hatırlama seçeneğini seçiyorsunuz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?