İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

PureFood

Üye
Arkadaşlar bugun Türkiye'nin en meşhur sözlük sitelerinden birinde alttaki mesaja denk geldim. Lütfen dikkatle okuyalım, bazı yerlerde gülebilirsiniz dikkat.

Adamlar teknoloji konusunda aşmış ya, rehberi FB ve Twitter ile entegre et, sonra de ki ee rehberi entegre ettik bırakın da yavaş açılsın

papakudioflu

Emekli Yönetici
Apple'ın tasarım şefi Jonathan Ive iOS ekibinin başına geçtikten sonra yeni ios sürümünde wp gibi daha sade bir tasarima gecmeyi duşunduklerini soylemiş. Apple ios7 hazirliklari cercevesinde uygulamalarina bazi guncellemeler yayınlıyor. Podcast uygulamasına yayınlanan guncellemeden sonra ise wp benzeri daha sade ve duz bir tasarima sahip oldugu iddia ediliyor.

papakudioflu

Emekli Yönetici

namazda işi olmayan ezana bahane bulurmuş

serinaga

Üye

Teşekkürler paylaşım için ...

YkPkY

Üye

şimdi anlaştık.daha önce ios incelemem olmadı çünkü.saol arkadaşım

arkadaşlar bir sorum olacaktı wp8 UNLOCK olunca 512 mb ramli bir telefona optimizasyon gereken bir oyun optimize edilmeden maxıcepten indirilip yüklenip oynanır mı

YkPkY

Üye
ahanda bugün gittim demirtepeye yarım saat içerisinde yazılımı güncellettirdim.
amabide sordum.bu yazılımı bende usbiden atıyorum siz box falan ayrı bi aparatlamı atyorsunuz dedim.bizde aynı bilgisayardan şifreli girişle atıyoruz dediler.
bakalım kullandıkca bi değişim olacakmı abim.yoksa servis aşındırmaya devam edeceğim hep yaptığım gibi

cr7kaan7

Üye
Merabalar yarın lumia 920 alıcam hangi rengini almalıyım sarıyı istiyorumda çok sırıtmasından korkuyorum Siyah almıcam ama sarı beyaz ve kırmızısı arasındayım sarısında gönlüm var ama ne dersiniz sarı kullanıcaların yorumları nedir

Bakalım abi, inşallah sonuç senin için hayırlı olur.

Ben beyaz kullanıyorum gayet memnunum

Bulabiliyor musun? Civciv piyasada pek bulunmuyorda. !

Tepkiler: bulutsuzgece

ÖEY

Üye
Siyahı es geçmeyin
Valla siyah renk benimkisi ve elden çok kayıyor, kullanılan malzemenin türünden dolayı. Diğer renkler ele daha çok yapışıyor, kayma yapmıyor diye biliyorum. Bence siyahtan uzak durun

Bende Arda gibi siyahçıyım/Kartalcıyım.

Tepkiler: KeLimaT

narnia16

Üye

Valla ben sarı kullanıyorum ve çok memnunum.Herhangi bir mekanda direk dikkatleri üzerine çekebiliyor.Tavsiye derim

resim eklemeyi başaramadım. lumia 820 ile yaptığım birkaç yakın çekim var. sizce iyimi? proshot uygulaması ile çektim.

Arkadaşlar bu kapasite kontrolünde geçici dosyaları sil diyorum değişen hiç bişey yok?

Ben beyaz renk kullanıyorum ama şu anki düşünceme göre kırmızı daha güzel duruyor eğer beyaz almasaydım kırmızı alırdım kırmızı renk almanızı tavsiye ederim bence çok hoş duruyor ama sade ve asil olmasını istiyorsanız beyazı da tavsiye edebilirim