s şeklinde derken sag ust koşedekinden bahsediyorsan uzerine tiklamayi dene sessiz işareti o. Uygulama guncellemeleri konusunda benim vardigim kani mutlaka belli bir saati var. Surekli veri baglantiniz yoksa %90 bildirimler gelmez.
s şeklinde derken sag ust koşedekinden bahsediyorsan uzerine tiklamayi dene sessiz işareti o. Uygulama guncellemeleri konusunda benim vardigim kani mutlaka belli bir saati var. Surekli veri baglantiniz yoksa %90 bildirimler gelmez.
hayır ben titreşim işaretinden bahsetmiyorum işaret benziyor ama benim dediğim tam ortada çıkıyor daha niye çıktığını çözemedim , mağaza güncellemeleri hakkında ise benim bağlantı 7/24 açık zaten , wifi yok o yüzden internet paketi kullanıyorum , veri bağlantısı ayarını kapatmışlığım dahi yok , acep nedendir
e ekran alıntısı koy o zaman.bulmaca çözdürüyon resmen bize
- - - Eklendi - - -
buoyunlar delirtti beni.artık oyun oynayamıyorum.temple run , fifa ,ice age village biraz oynadıkdan sonra ısınıyor ve dokunmatik iptal oluyor.çıldıracağım
- - - Eklendi - - -
soğutucu fanlı kılıfmı kullanayım,yada laptop gibi soğutucu üstündemi kullanayım ne yapayım buna