İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

narnia16

Üye
Arkadaşlar cihazınızı daha önce başka şarj aletiyle şarj eden oldu mu? Sorun çıkıyor mu?

Ben bi kere arkadaşın htc desire x inin şarj aletine takmıştım ve telefon çok fena kasmıştı.çıkardığım anda da tekrar eski stabil haline dönmüştü

Ben bi kere arkadaşın htc desire x inin şarj aletine takmıştım ve telefon çok fena kasmıştı.çıkardığım anda da tekrar eski stabil haline dönmüştü

Teşekkürler

Çok ilginç aslında usb'den çıkan hep 5 volt ama (cihazın watt'ı farklı olabilir)

a10m6t

Üye
Mağaza güncelleme bildirimleri gelmemesi konusunda master yapmış Bi lumia kullanıcısından acil yardım beklenmektedir duyurulur...

* ara sıra yukarıda s şeklinde çıkan çizgiler ne anlama geliyo bunu da sormak istedim

Lumiance

Üye

zeka, yaratıcılık, yetenek...

hepsi var adamda bravo

arkadaşlar l920 kapaste kontrol devamı donuyor hiç durmuor neyapmam lazım yardım

papakudioflu

Emekli Yönetici

s şeklinde derken sag ust koşedekinden bahsediyorsan uzerine tiklamayi dene sessiz işareti o. Uygulama guncellemeleri konusunda benim vardigim kani mutlaka belli bir saati var. Surekli veri baglantiniz yoksa %90 bildirimler gelmez.

s şeklinde derken sag ust koşedekinden bahsediyorsan uzerine tiklamayi dene sessiz işareti o. Uygulama guncellemeleri konusunda benim vardigim kani mutlaka belli bir saati var. Surekli veri baglantiniz yoksa %90 bildirimler gelmez.

Mesela benim saatim 12:00

PureFood

Üye
Benim mutlaka 10-12 arası

a10m6t

Üye

hayır ben titreşim işaretinden bahsetmiyorum işaret benziyor ama benim dediğim tam ortada çıkıyor daha niye çıktığını çözemedim , mağaza güncellemeleri hakkında ise benim bağlantı 7/24 açık zaten , wifi yok o yüzden internet paketi kullanıyorum , veri bağlantısı ayarını kapatmışlığım dahi yok , acep nedendir

YkPkY

Üye
O wifi işareti.açık olduğunu gösteriyor.ayarlardan kapattığında gidecektir

a10m6t

Üye
Hayır o da değil

YkPkY

Üye
e ekran alıntısı koy o zaman.bulmaca çözdürüyon resmen bize

- - - Eklendi - - -

buoyunlar delirtti beni.artık oyun oynayamıyorum.temple run , fifa ,ice age village biraz oynadıkdan sonra ısınıyor ve dokunmatik iptal oluyor.çıldıracağım

- - - Eklendi - - -

soğutucu fanlı kılıfmı kullanayım,yada laptop gibi soğutucu üstündemi kullanayım ne yapayım buna

YkPkY

Üye
yav bırak.o değil o değil.ilkokul çocukları gibi oyun oynuyor.
koysun bi ekran resmi,söyleyelim

- - - Eklendi - - -

Navifirm nokia serverlerine bağlanmıyor artık.server hatası diyor.
yoksa yeni güncellemelermi yükleniyor

NSU güncellemesi var arkadaşlar bilginize... yensürüm no; 3,0,4