csH
Üye
Mağaza ayarlarınızı Amerika(USA - ABD) yapıp deneseniz?
e napiim herkes isyan ediyor.benimki normal çalışıyordu.benimkide bozulunca mutlu oldum
Yaşasınnn.artık benimde sürekli dönen bir Kapasite Kontrolüm var.yuuppiiiiii
Beyler daha yeni beyaz şarj kapağı aldım lumia 820
vee hemde betasını yüklediğimde de hata veriyor,program kendini atıyor.oleeyyy
bende sizlerdenim artık
- - - Eklendi - - -
o zaman oppan gangnam Style
vallaha çıktı benimki kontrolden ve hatta şurada beta yüklediğiminde resimleri var.iice saçmaladı,hahahhhaafesuphanallah, niye ki ?
- - - Eklendi - - -
Hayırlı olsun, bende Kırmızı mı yoksa sarı mı alsam diye düşünüyorum ...
- - - Eklendi - - -
Ehhe ehhheee aramıza hoş geldin ...
- - - Eklendi - - -
tuttum bunu ...
- - - Eklendi - - -
O zaman hiç telefonu sıfırlamaya gerek yok, demek ki bir süre sonra kapasite kontrol kontrolden çıkıyor
bende aptallaştım,gerçi onlar dahada aptallaşmıştır.ee, eski elemanları işten çıkarıp yeni yetmeleri alırsan olacağı o
bende aptallaştım,gerçi onlar dahada aptallaşmıştır.ee, eski elemanları işten çıkarıp yeni yetmeleri alırsan olacağı o
Kim kaldı eskilerden
e dedim ya yukarıda.resimleride vermiştim.acayip sağlam bi güncellmeYaaa ne demezsin, Kapasite Kontrol Betaya Güncelleme gelmiş ama nafile, bu defa uygulamadan direk atmıyor, önce sistemde bir şeylerin yanlış gittiği haberini veriyor kibarca, Tamam deyince de kapanıyor, güncelleme de az da olsa bir şeyler değişmiş, ama sorun giderilememiş yaw ...
Yeminlen bende senin sorununun anlamadım kardeşimarkadaşlar artık kesin alıcam lumia 920'yi fakat bir sorundan bahsediyosunuz ama sorunu anlamadım pek birisi sorunu anlatıp çözümününde nasıl olacağını söylerse içim rahatlayacak
yurdumdan nokia duşmanlari manzaralari vol:9>>>>>>
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Valla bu durum benim de aklıma gelmişti daha önce. Heyecanlan Temmuz-Ağustos dönemini bekliyorumEveeet arkadaşlar size Bi müjde daha vereyim.malum bu telefonları kışın aldık,çünkü kışın soğuk havalarda çıktı.şimdi havalar ısınmaya başladı.iki seferdir otobüste çok sıcak terlediğim iki zamandada temple run oynuyorum.telin dokunmatiği bir süre sonra gidiyor.tuş kilidi aç kapa yapıyorum defalarca , geliyor sonra tekrar gidiyor sonra daha hiç gelmiyor ekran simsiyah kalıyor.reset atmak zorunda kalıyorum.oyunu falan açmıyorum sonra nete girince yine donuyor,sonra tuşkilidi açkapa yapıyorum şuan olduğu gibi ve bu mesajı yazabildim.yani bundan çıkarılacak sonuç işlemci zaten ısınıyordu,sıcaktada cayır cayır yanıyor.e oyunda işlemciyi çok çalıştırıyor.
nisan ayında böyle olursa yazın sıcaklarında telefonları kullanamıyacak hale geleceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?