kurtoglu00
Üye
evet biraz bekle kendi acılırtelefonumun şarzı bitti bende şarza taktım ama power tuşuna basılı tutuyorum şarz simgesi geliyor ama açılmıyor usb yi çekiyorum nokia yazısı geliyor sonra kapanıyor. biraz şarz olması mı gerekiyor açılması için ?
ilk lumia 920 cıktıgı zaman turkcell in anlaşması iki ay deniyordu 6 ay oldu nasıl iş anlamadım
Bununla ilgili hiç bir açıklama yapılmadı, yani dolayısıyla kimse bilmiyor.
Wp8 in neyini beğenmiyorlar anlamadım ? L 820 kullanıyorum ve şu hıza ve zerre kasma olmamasına android kullanan arkadaşlarım bile hayran kaldı . ... Eksikleri yokmu ? Evet var tabiki ! Android 4 4lük mü ? İlk defa ben Bi cihazda yazılımda sürekli güncelleme geliyor bu kötü mü? Daha yeni illaki eksikleri olacak . 1.250 lira verdim kuruşu kuruşuna helal olsun . Hem ofis uygulamaları hem harita hem de tasarım olarak benim gözümde kusursuz . . .
Isınma ben de bir kere oldu ama Cumhur'un dediği gibi usb girişi oynuyordu tam oturtup şarj ettikten sonra bir daha yapmadı. Belki sizinki de öyledirBu arada arkadaşlar benim lumia 920 şarj aletim telefonu şarj ederken çok aşırı ısınıyor. Eşimin 820 sinin şarj aleti hiç ısınmıyor. Sizde de böyle bir durum var mı?
Lumia 920 için görüntülü görüşme ne zaman gelecek daha
lumia 920 kullanıyorum millet hayran kalıyor görüntülü arama deyince kalıyorum öylebekliyorum halaa gelmesini 2 telefon kullanıyorum bu yüzden önde kamerası var diye araştırmadımda
lumia 920 kullanıyorum millet hayran kalıyor görüntülü arama deyince kalıyorum öyle
Arkadaşlar bu sıfırlamayla ilgili bir sürü yazı okudum kafam karıştıBen bu kapasite kontrol hatasından kurtulmak için cihazı sıfırladım ama çarklar iki saattir dönüyor. Şimdi %100 şarj varken yaptım bu işlemi. Şarj bitene kadar bekleyip şarja takıp cihazın açılmasını beklesem düzelir değil mi? Sanki bir arkadaş öyle demişti daha önceden.
MicroSD kartınızın markası ve özellikleri nedir ?
- - - Eklendi - - -
Merhaba serinaga;
Uzun zamandır yoktum mesajını şimdi okuyabildim. MicroSD kartım orjinal. Nokia 5800 XpressMusic telefonumun kendi içinde gelen 8 GB MicroSD HC modeli. 5800 içindeyken hiç bir sorun çıkarmadı. O telefonuda 4 sene kullandım bu kartla. Başka bir MicroSD 2 GB lık kart denedim. Onda da aynı sorun meydana geldi. İşin içinden çıkamadım gitti.ne kadar foto çektiysem hepsi tekrarlanıyor. Ayrıca MP3 dosyalarımı telefonun kendi hafızasında kullanıyorum bu sorun halledilene kadar. Kendi hafızasında hiç bir problem yok...
http://www.maxicep.com/windows-phon...on-dedim-1-saattir-donuyo-carklar-786018.html
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar Whatsapp kullananlar sorun yaşıyolar mı?
Artık kullanılabilir oldu mu?
MicroSD kartınızın markası ve özellikleri nedir ?
- - - Eklendi - - -
Merhaba serinaga;
Uzun zamandır yoktum mesajını şimdi okuyabildim. MicroSD kartım orjinal. Nokia 5800 XpressMusic telefonumun kendi içinde gelen 8 GB MicroSD HC modeli. 5800 içindeyken hiç bir sorun çıkarmadı. O telefonuda 4 sene kullandım bu kartla. Başka bir MicroSD 2 GB lık kart denedim. Onda da aynı sorun meydana geldi. İşin içinden çıkamadım gitti.ne kadar foto çektiysem hepsi tekrarlanıyor. Ayrıca MP3 dosyalarımı telefonun kendi hafızasında kullanıyorum bu sorun halledilene kadar. Kendi hafızasında hiç bir problem yok...
Şöyle söyleyeyim, bu sorunla ilgili açtığım Micro SD Bellek Kartı Sorunu konudaki 1. yöntemi uyguladın mı ? (Dikkat et, Micro SD kartın içeriğini komple kopyalamayacaksın, sadece bahsettiğim üç adet klasörü kopyalayacaksın, aksi halde kısayollar ile ilgili batch dosyaları tekrar geri kopyalanacağından tekrarlama devam edecektir.) Formatlamayı PC'den yap, Skydrive otomatik Fotoğraf yüklemeyi kapat ... Eğer halen aynı sorun devam ederse, ya Micro SD bellek kartını sorunsuz olan bir marka ile yenile ya da güncellemeyi bekle. Bende halen sorun yok
herkese günaydın.
az önce telefonun sağ tarafında olan güç ses gibi tuşlar birden işlev görmemeye başladı telefon normal çalışıyordu ekranda yukarı aşağı yapabiliyordum bi zaman sonra normal home arama geri tuşlarıda işlev görmemeye başladı güç+ses ile reset atmaya çalıştım yemedi. şimdi ekran süresi dolduğundan kendi kapandığı için açamıyorum neden olur ve napmalıyım. şarja taktım belki kendiliğinden açılır diye oda olmadı. batarya doluydu ve 4 aydır kullanıyorum şimdiye kadar hiç sorun çıkmamıştı. lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi.
10 saniye diye biliyorum o kadarda biraz fazlasınıda bekledim. nolur nolmaz diye şarja tyaktım bir iki dakkadır çıkarayım o zaman. ya da servis olayını düşünmelimiyim sizce.
Yeterince basılı tutmayı denediniz mi, ses kısma ve güç tuşlarını "titreşim gelene kadar" bırakmamanız gerekiyor.
Eğer o da olmazsa, bataryayı çıkarma imkanı bulunmadığından şarjının bitmesini beklemek zorunda kalacaksınız gibi görünüyor.
Arada olur böyle şeyler, geçmiş olsun.10 saniye diye biliyorum o kadarda biraz fazlasınıda bekledim. nolur nolmaz diye şarja tyaktım bir iki dakkadır çıkarayım o zaman. ya da servis olayını düşünmelimiyim sizce.
- - - Eklendi - - -
birkaç dakika şarja takmış idim çıkardım tekrar denemeye başladım ve 5. yada 6. denememde titredi ve açıldı. 4-5 aydır sorun çıkarmayan telefonda bu olay süpriz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?