papakudioflu
Emekli Yönetici
heatcliff74,jaxbot,dark forces team gibi bir kaç geliştirici varAbi bu romu hazırlayan kim?
heatcliff74,jaxbot,dark forces team gibi bir kaç geliştirici var
eh işte
Eyvallah abi, anladığım kadarı ile bu geliştiricileri yakinen takip ediyorsun.
aklımı okudun vallaşu windows tuşunu bildirim ışığı yapan bi uygulama çıkartsalar keşke
eh işte
yalnız heatcliff74'ün illegal paylaşımı bırakacagını duydum fakat aradan bir ay geçti adam son sürüm samsung wp7 cihazlara da root tools yayınladı
Şimdi gördüm o konuya göz gezdiriyordum abi. Bu Microsoft o kadar mühendisi işe alacağına bu Daniel yavrusunu alsaya.
ben de kaç kere söyledim keltoşa ama laf dinlemiyor.k
orkuyorlar bunlar bir açık bırakıp sistemin kırılmasını saglarlar diye
serinaga; konudaki çözümleri denedim fakat değişen bir şey olmadı. aynı şekilde çoğalmalar mevcut.
ben de kaç kere söyledim keltoşa ama laf dinlemiyor.k
orkuyorlar bunlar bir açık bırakıp sistemin kırılmasını saglarlar diye
3 saat oyun oynamıssın %66 ya dusmus daha ne istiyonya dün telefonu sarj yaptım 4de çıkardım saat 7ye kadar oyun oynadım telefonun şarjı %66'ya düştü bide pil tasarrufundayken normalmidir bide 10 15dakika kadarda telefonla konuştum hoparlörü açık vaziyette telefonun şarjı %44'e düştü normalmi sizce bu kadar tüketmesi yada güncellemeyle şarj sorunu biraz olsun düzelecek mi acaba
ya dün telefonu sarj yaptım 4de çıkardım saat 7ye kadar oyun oynadım telefonun şarjı %66'ya düştü bide pil tasarrufundayken normalmidir bide 10 15dakika kadarda telefonla konuştum hoparlörü açık vaziyette telefonun şarjı %44'e düştü normalmi sizce bu kadar tüketmesi yada güncellemeyle şarj sorunu biraz olsun düzelecek mi acaba
ya bide geçende telefonu kurcalamaya başladım nasıl olduysa bi tuşa bastım telefonun ekran fotosunu çektim ama hangi tuşa bastığımı hatırlamıyorum biri gösterebilirmi ekran fotosu nasıl alalbilirim
şu windows tuşunu bildirim ışığı yapan bi uygulama çıkartsalar keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?