serinaga
Üye
820 kullanan bayan bir arkadaştan kılıf önerileri alabilirim. Tabii varsa öyle biri: ) Baylar kılıflarınız çok tekdüzeBizim için biraz renkli ve farklı tasarımlar yok mu? şu 3D baskı olayını da anlamadım zaten tam olarak .3 boyutlu yazıcı ara ki bulasın.
Ya arkadaşlar benim L820 deki müziklerim 5er tane olmuş.bu nasıl oluyor anlamıyorum.bilen var mı?
kapağının çizik olması onları ilgilendirmezki sana 130 lira niye ücret çıkartıyorlar.5 kuruş vermem ben.Arkadaşlar servisin raporunda yazdığı Kozmetik hatası deyipte, kullanıcı hatası dediği olay nedir? Cihazın ön kamerasına kaçan tozu kullanıcı hatasına bağlarayak büyük bir saçmalık yapmış olamazlar değil mi? Kozmetik hata dediği kapakdaki çizik ve hasarlar mı TeleService tam olarak bundan mı bahsediyor. Biraz kafam karıştı.. Bilgilendirir misiniz?
Ben Teleservice'i aradığımda bana 130 TL kapak fiyatı çıkarttılar. Kapakta çok fazla göz önünde olmasada bir kaç ufak çizik mevcut zaten, onun dışında TOZ probleminin giderildiğini söylendi yani açıp temizlediler.. Önemli olan bu toz alma olayının kullanıcı hatası olmaması.. Aynı sorunu tekrar yaşarsam 1 ay içinde tekrar gönderirim cihazı.. Gelir aynı sorunu bir daha yaşarım bir daha gönderirim! Buda 3 defa aynı sorundan gittiği için değişimi getirir... Ben sonuna kadar mucadele etmek istiyorum..
çok pahalı yahu.bide kargo 4 lira.piuuuuuuuuuuuAramızda bayan var mı bilmiyorum, ama aramıza öncelikle hoşgeldiniz. Arkadaşlar bazı önerilerde bulunmuşlar, daha da olmadı beğeneceğiniz bir kılıf mutlaka buradan paylaşılacaktır, takipte kalın ...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kapağının çizik olması onları ilgilendirmezki sana 130 lira niye ücret çıkartıyorlar.5 kuruş vermem ben.
değişim hakkıda bu arada 4e çıktı.ama bi kılıf bulup değişim yapmıyolar.ben e7mi 4 kere servise verdim.müdürüylede görüştüm.her seferinde cihazınızda bişey yoktur diye gönderdiler.bende usandım evde duruyor.sorunu arada bir donma yapıyordu.tüm e7lerde olduğu gibi.
yani biraz uğraştıracaklar seni
- - - Eklendi - - -
çok pahalı yahu.bide kargo 4 lira.piuuuuuuuuuuu
ben 20 liradan buldum kaç yerde.necatibeye ne çeşitler gelmiş.ulus çarşısınada baktım.adam gibi bişey bulamadım
Teşekkürler. Fakat bu mıknatıslı olanlar telefonun devrelerine zarar vermez mi? Ben mıktasın bu tarz şeylerden uzak durması gerektiğini biliyordum.Neredeyse çoğunda var. Bilemiyorum bunlar hoş görünüyor fakat telefon bozulsun istemem.
orası pahalı.buraya bak.hem ucuz hemde çeşit çok
Teşekkürler. Fakat bu mıknatıslı olanlar telefonun devrelerine zarar vermez mi? Ben mıktasın bu tarz şeylerden uzak durması gerektiğini biliyordum.Neredeyse çoğunda var. Bilemiyorum bunlar hoş görünüyor fakat telefon bozulsun istemem.
buradan bakabilirsiniz:
Hollanda sitesinde yeni update çıktığı haberi var. Haber tarihi 19 mart. Acaba Türkiyeye ne zaman dağatılır?? Sürüm ise 1232.5957.1308.00xx.
ben 820 kullanıyorum. işyerinde bir arkadaşta iphone4 yada 4s var hangisi tam bilmiyorum şimdi. geçen gün google den resim arama karşılaştırması yaptık. hat aynı turkcell ikimizinde. birlikte başlatıyoruz aramayı ama benim telefon 7-8 resim gösterene kadar onunkinin ekranın resimlerle dolmuş oluyor. resme tıklayınca büyütme hızı da cabası. normalmi sizce bu. 820'de de 1.5 işlemci var yani niye bu kadar geri kalıyor anlamadım. resmen şaşırdım yani. havam da söndü ayrıca.
gerçi fiyat karşılaştırması yapınca arada bariz fark var ama lumia820 daha sonra çıktığı için performansta bu kadar geri kalmasını beklemiyordum.
bu konuda kimsenin söyleyecek bişeyi yokmu?
bu konuda kimsenin söyleyecek bişeyi yokmu?
Ben böyle sidik yatıştırır gibi telefon karşılaştırmalarını pek tasvip etmiyorum.
ya ben programlarımı oyunlarımı falan nasıl yedeklerim nasıl olsa bunların hepsi güncellemeden sora silinecek ya nasıl yedeklerim
ya ben programlarımı oyunlarımı falan nasıl yedeklerim nasıl olsa bunların hepsi güncellemeden sora silinecek ya nasıl yedeklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?