serinaga
Üye
??????? Haftalardır bende kurulu, bir kere bile ötmedi namussuz.Tüm ayarlar etkin, int.bağlantısı açıkken sürekli yukardan çubukla ne kadar şarj yediğini gösteriyor ama dediğin gibi sesli haber olmadı.
Ahanda, öncelikle yeni teknoloji harikası nick'in hayırlı olsun İsmet, ben kurduğumdan beri şarj dolunca ötüyor. Hoş tüm bildirimler aynı sesi çıkardığından şarj mı yoksa başka bir bildirim mi ayırt etmek güç, ama ben bir defa elimdeyken görmüştüm. Aslında bildirimi arka tarafta saklasa daha anlaşılır olur, malum wp8'de bir süre sonra kayıplara karışıyor ...
Üç gündür şarjım hızlı düşmeye başladı değişen bisey yok kullanış bakımından anlam veremedim
Baktım son bir aydır nasılsa çalışan uygulamalar da aynı
İşte mesele burada başlıyor. Değişiklik yok, tüketim arttı. Çok can sıkıcı.
Baktım son bir aydır nasılsa çalışan uygulamalar da aynı
porgoramı kurdum preview mod diye bir sey ne işe yarıyor
ya programdan çıkarken pin ve exit diye bir soru sordular bende pin dedim ve ekrana kutucuk olarak gönderdi bunumu diyorsun live-tiledan bahsettiğin
820 kullanan bayan bir arkadaştan kılıf önerileri alabilirim. Tabii varsa öyle biri: ) Baylar kılıflarınız çok tekdüzeBizim için biraz renkli ve farklı tasarımlar yok mu? şu 3D baskı olayını da anlamadım zaten tam olarak .3 boyutlu yazıcı ara ki bulasın.
Buradan bakabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nick'in hayırlı olsun abi
Vaaay çakmışsın nicki.
Sağol kardeşim
820 kullanan bayan bir arkadaştan kılıf önerileri alabilirim. Tabii varsa öyle biri: ) Baylar kılıflarınız çok tekdüzeBizim için biraz renkli ve farklı tasarımlar yok mu? şu 3D baskı olayını da anlamadım zaten tam olarak .3 boyutlu yazıcı ara ki bulasın.
Vaaay çakmışsın nicki.Yakışmış bea hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?