İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

PureFood

Üye
Hayır portico yüklü. soft reset denediğimi yazdım zaten üstte, 10 saniyeden de fazla bastım, birden fazla kez tekrar etim ayrıca neredeyse dakikada bir. sonraki denemelerimde sonuç aldım.

serinaga

Üye

Arkadaşım benzer sorun bende de meydana geldi, hatta her dosyadan üçer tane olmuştu. Olayın sebebi şu, hafıza kart bilgilerini wp8 bir şekilde telefon hafızasına kısa yollar kaydı yapıyor, siz kartı formatlayıp, yada yeni bir kart taktığınızda, hafıza kartınızdaki dosyalar halen varmış gibi tüm içeriği görebilirsiniz, aynı dosyaları kopyalayıp kartı takınca çift gibi görünüyor, hangisini seçersek sorun olmuyor, sebebi kısayolun aynı olması. Çözüm ise, yeni kartı takmadan telefonu açıp, resim, video ve müzik içeriklerini tümüyle temizlemek. Daha sonra hafıza kartınıza mevcut yediğinizi kopyalayıp takıp telefonu açınca sıfırdan kartı senkronize edecek ve her şey normal olarak görünecek, Nokia müziklerdeki sorununuz da bundan kaynaklanıyor, ilgili kısa yolu bulamıyor ...

ferit.61

Üye
Çok teşekkür ettim bilgi için serinaga.

Yüreğime su serptin.

arkadaşlar lumia 820 de adobe flash yokmuş telefonda neyi etkiler

YkPkY

Üye

öyle daçmalıkmı olur.benim kart bilgilerim karşı hafta kayıtlı kalamaz.şimdi ben nasıl güveneyim.

power_24

Üye
kredi kartı bilgilerini nasıl kaldıracagız arkadaslar bendende 2 defa kesmıs

kredi kartı bilgilerini nasıl kaldıracagız arkadaslar bendende 2 defa kesmıs
Kredi kartını microsoft uygulama bedelini tahsil ettikten sonra, şu adresten kaldırabilirsin. https://commerce.microsoft.com

öyle daçmalıkmı olur.benim kart bilgilerim karşı hafta kayıtlı kalamaz.şimdi ben nasıl güveneyim.
Abi ben uygulamayı satın alıyorum, işlem yapıldıktan sonra kartı hemmen kaldırıyorum. Zira iyice tırsmış durumdayım.

Tepkiler: YkPkY

power_24

Üye

az önce bu adresten ödeme bilgileri düzenle kısmından kredi kartımın bilgilerini yanlış girerekten kaydettim buda etkili olmazmı idareten.

az önce bu adresten ödeme bilgileri düzenle kısmından kredi kartımın bilgilerini yanlış girerekten kaydettim buda etkili olmazmı idareten.
Kart numarası ve son kullanım tarih bilgisi değişmedikçe çözüm değil diye biliyorum. Ödeme yapılmışsa kaldır gitsin.

Arkadaslar bends 3 tane barkod-karekod okuyucu program yuklu ama bunlari na
sil kullanabilirim bilgisi olan varmi.yani kodlari direk okutarak kamerayla yapamiyomuyuz islemi.

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar lumia 820 de adobe flash yokmuş telefonda neyi etkiler

adobe flash player internet sitelerinde flash icerikleri goruntulemeye yarar. Fakat artik Adobe firmasi mobil firmalar icin flash player geliltirme ve lisanslamasini durdurdu. Zaten artik bir cok site wp8'in de destekledi html5'e geciyor. O yuzden pek de bir sorun olmuyor. Sadece film izleme sitelerinin bazilarinda sorun yaşayabilirsin.

Teşekkürler

Bunu bi dene gayet başarılı bir uygulama.
bends BarQr-Scan-be Nokia QR 3 tane var bar qr barkodun uzerine tutarak okumuyor.onu sadece guncelleme Kate kodlari icin kullaniyorum.nokia qr bi ise yaramiyo sildim scan barkod tarama yapiyo ama karekod okumuyo.bole enteresan Haller iste tsk ederim

papakudioflu

Emekli Yönetici
sag alttaki tuştan bing arama uygulamasiyla bing vision'u kullanmayi denediniz mi

YkPkY

Üye
bende kaldırayım.bu ne saçmalıktır ya.yüzümüzü yavaş yavaş karartack bu

- - - Eklendi - - -

şuan kaldırılabilecek kart bilgilerim görünmüyor.sadece fatura bilgileim görünüyor.

- - - Eklendi - - -

oh be kaldırabildim.

- - - Eklendi - - -

sag alttaki tuştan bing arama uygulamasiyla bing vision'u kullanmayi denediniz mi

visionu nasıl nerden buluyoruz.ben bulamadım da

- - - Eklendi - - -

Normal videoları Youtube gibi açıyor.ilginç bişey farkedemedim arkadaşım
[/SIZE][/COLOR][/FONT]

papakudioflu

Emekli Yönetici

tarayici ayarlarindan arama dilini ingilizce yap. Sag alttaki arama tuşuna bas altta sagdan ikinci ikon