papakudioflu
Emekli Yönetici
Ben silinmeyecek demiyorum şunu diyorum arkadaşım diğeri tamamen boşalttın ve buna rağmen 700 MB yer var yine yuklenmiyo 80mb lik Bi oyun anlayabilirmusun beni acaba kardeşim????????
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
lumia 820 kullananlar listesinde adımı eklermisiniz.
Şöyle aciklayayim magazada 80 mb gozuken bir oyun telefona kuruldugunda bazen iki uc kati yer kapliyor. Wpapp uygulamasini bilgisayarda acarak telefonunu bagla ve ayrilmiş bellek oranini duşurursen şu anda da oyunu yukleyebilirsin. Şu anda diger klasorundeki boyut ne durumda telefonunda.
Hayirli olsun aramiza hoşgeldin. Listeye ekledim
bu uygulamayı satın alıp deneyen oldumu hiç.güzel bir uygulamaya benziyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
degmez. Bizim buradan daha once bilgi alabilirsin. Bu uygulamalar biraz gec kaliyor
navifirmden devamlı kontrol ediyorum zatende.oda şifrelencekmiş diye bir duyum aldım
Bende dün 920 aldım
demi......
NCS de şifreli ama ne fayda hepimiz kullanıyoruz
degmez. Bizim buradan daha once bilgi alabilirsin. Bu uygulamalar biraz gec kaliyor
eline sağlı kardeş. nokia lumia 820 için dosya yöneticisi varmı?.. acaba bu konuda bilgisi olanlar varsa yardım lütfen.
abi bu internete giriyorum ben yazılar ekranın üstünde ufak ortalarında büyük gözüküor bunun bi ayarı varmı hepsi aynı boyutta olsun (:
explorerden kendi tarayıcısından yani
abi bu internete giriyorum ben yazılar ekranın üstünde ufak ortalarında büyük gözüküor bunun bi ayarı varmı hepsi aynı boyutta olsun (:
Nokia sürüş'ü çalıştırdım. çalışmayan programın sorununu buldum. yeni adıyla here drive tabi. arka plan görevlerinde engellemiştim. ondan sonra adam gibi çalışmadı. şimdi yeniden kurdum otomatik olarak arka planda çalışıyordu ellemedim. ve sorunusuzca belirlediğim hedefe ulaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?