papakudioflu
Emekli Yönetici
Teşekkürler
Bir sorum daha olacaktı bir avm'den xboxa microsoft hesabım ile giriş yaptım hesabım açık kaldı ve hesaplar bölümünde yazıyor hesabı nasıl silip çıkış yaparım
Hesabinin şifresini degiştir butun platformlardaki oturumlarin kapsnir.
Ali nereden aldın sorabilir miyim920 için de var mıdır aynısı ya da bu tarz acaba. Ve ne kadardı.
15TL miİZMİR'de çankaya'daki 2.Onur Han'ın arka tarafına düşen sokakta GSM aksesuar toptancısı var spot mağazaların olduğu sokak içerisinde, adını hatırlayamadım şimdi, oradan pazarlık vs. derken ilk çıktığı sıralarda 15 TL.'ye , ama malzemesi sağlam ...
bana yardım edecek olan yokmu acaba ?bu mağazanın ingilizce olan uygulaması varmı burda paylasılan uygulamaları mağazada göremiyorumda birde telefondan internet expolorerden girince wp türkiye bölümüne yönlendiriyorda
Sorun ne?bana yardım edecek olan yokmu acaba ?
Linke tıkladığınızda uygulamaya yönlendirmiyor mu?Ayrıca Amerika mağazasına giriş yapabilmen için telefondan bölge ayarlarını Amerika yapman gerekiyor.sorun burda paylasılan uygulamalar türkiye mağazasında görülmüyor birde internet expolerer ile yabancı mağazaya girmeye windows phonenun türkiye mağazasına yönlendiriyor
Mağaza için ayrıca bir uygulama yok. Ben denedim şimdi xbox oyun mağazasından girip real yazınca oyun geliyor.ya türkiye mağazasında göremiyorum acaba amerikanın kullandığı wp store mağazasının amerika versiyonu olarak uygulaması varmıdır varsa telefona indirelim he bide son çıkan oyunlara bakıyorum xboxtan söle diyor geçende real football 2013 oyunu için baktım xboxtan bu oyun mağazada mevcut değil yada bulunamadı diyor bide normal mağazada aratıyorum bulamıyor sinir etti beni ya bunlar
nerden almıştın abi?
şarjı %100 fulledim sonra çıkartıp yattım sabah bi kalktım %1 e düşmüş, sebebi ne olabilr acaba ya ): arka planda hiç birşey çalışmıyor tüm bağlantılar kapalı ?
bayağa abi şarj boşalmış sabah kadar sanki hayaletler asphalt 7 oynamışlar telefonda sabaha kadar (: anlamadım gitti
bayağa abi şarj boşalmış sabah kadar sanki hayaletler asphalt 7 oynamışlar telefonda sabaha kadar (: anlamadım gitti
iyide arkadaş %1 i nasıl görmüş anlamadım.. benim bildiğim L920 ler %5 olunca tel kapanıyor.. yani en azından benimki oyle yapıyor kendini
Vallahi ilk sende böyle bir şey duyuyorum.
Hani bağlantılar falan açık olur, taş çatlasa %10-15 düşüp %85-90'a iner de; %1 nedir yaa
Ekran ışığı açık kaldığında (ekran sürekli çalıştığında) genellikle böyle aşırı şarj yer.
Ama aynı zamanda ısınır da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?