YkPkY
Üye
o nasıl bia saçmalık yahu.ya ben 1 ay önce kayseriden bir avmden nokia shoptan lumia 620 aldım ve bir ay sora kayserideki nokia shop kapandı bende bir kaç arkadasa sordum ve senin telefon artık garanti dısı kaldı diyolar sizce böle biseyin olması mümkünmü ?
Abi benim geri yükleme dışında bir sıkıntım yok.demek sendede yok.başka ne ayar yapılıyor kazayla bilmeden.kardeşlerimiz bi ayıktırsa.kurcalamadığım yer kalmadı, kilit ekranı resmi orjinal olacak dediler.orjinal kullanıyorum,deniyorum.
Her ikisinden de yapıyorumyedeklemeyi wifidenmi mobil veridenmi yapıyorsunuz
yedeklemiyorki geri yüklensin.yedekliyomuş gibi yapıyor,ama geri yükleme diye bişey çıkmıyor.skydrivedede bişey görünmüyor.oraya baktınmı hiçAbi benim geri yükleme dışında bir sıkıntım yok.
Her ikisinden de yapıyorum
Baktım abi skydrive'de yedek ile ilgili bir şey görmedim.
yedeklemiyorki geri yüklensin.yedekliyomuş gibi yapıyor,ama geri yükleme diye bişey çıkmıyor.skydrivedede bişey görünmüyor.oraya baktınmı hiç
Kasılma yok ama bir şey soracağım ekran koruyucu film kullanıyor musun?
Şeffaf filmlerde pek etki etmese de matte filmlerde bu tür sıkıntılar oluyormuş. Yalnız ben bundan tam olarak emin değilim.
Şeffaf filmlerde pek etki etmese de matte filmlerde bu tür sıkıntılar oluyormuş. Yalnız ben bundan tam olarak emin değilim.
Baktım abi skydrive'de yedek ile ilgili bir şey görmedim.
benimkide mat.tık yok.maaşallahya bende neden kasıyor format attığım halde. gerçekten en nefret ettiğim şey. ne yapmalıyım adım adım açıklayacak biri lazım bana..(
- - - Eklendi - - -
bendeki matt da bu neyi etkilerki ? ekran koruyucusu.
Geri yüklemeyi wifiyle yapanlar nasıl yapıyor peki.teli fabrika ayarlarına döndürünce mobil veriye bağlanıyor ilk çünkü
benimkide mat.tık yok.maaşallah
Şimdi sana koruyucu filmi sök ve öyle biraz kullan diyeceğim, amma velakin ondan değilse zarar edeceksin. O yüzden karışmasam daha iyi.anlamıyorum ya ben ne yapmam gerekiyorki, bunun için ayrı konu açıcaktım ama ilkten buraya yaziyim dedim yardım edecek yokmu???? lumia 920 kasma sorunu için..
anlamıyorum ya ben ne yapmam gerekiyorki, bunun için ayrı konu açıcaktım ama ilkten buraya yaziyim dedim yardım edecek yokmu???? lumia 920 kasma sorunu için..
bendede çıkmıyor işte.sorun orada başlıyor.peki sende yedeklemeyi açıp-uygulama yedekleme bölümünde telefonun adı ve son yedeklemeyimi gösteriyor sadece.orada geri yükleme tiki vamı.resimde gösterdiğim yerde.Abi Özgür'ün paylaştığı video vardı izledin mi? Hesabı tanımladıktan sonra geri yükleme seçeneği vardı orada işte o bende çıkmıyor mesela.
filmin altına takarken toz kaçırdınmı.hassasiyetliği düşür denildiği gibianlamıyorum ya ben ne yapmam gerekiyorki, bunun için ayrı konu açıcaktım ama ilkten buraya yaziyim dedim yardım edecek yokmu???? lumia 920 kasma sorunu için..
senin problemin kasma degil. Ekran filmi sorunu. Servisler bile kesinlikle önermiyor. Ama sen yine de ayarlardan dokunma hassasiyetini kontrol et yuksek ise normale alip dene.
bendede çıkmıyor işte.sorun orada başlıyor.peki sende yedeklemeyi açıp-uygulama yedekleme bölümünde telefonun adı ve son yedeklemeyimi gösteriyor sadece.orada geri yükleme tiki vamı.resimde gösterdiğim yerde.
kulüpcü arkadaşlar bi gelsede bi sorularıma cevap verseler keşke.bura gece kulubü değilki gündüz kimse yok.alem akşam başlıyor
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
filmin altına takarken toz kaçırdınmı.hassasiyetliği düşür denildiği gibi
zaten normalde şuan. Benim kasmaması için oyunmu silim zaten oynadığım 1 tane var. Muzikmi silim 6 7 tane var. Resim çok az var. Bayaa hafıza yerim var. Ne yapmalıyım acaba
- - - Eklendi - - -
toz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?