OttomaN TigeR Üye YkPkY' Alıntı: bu daha yeni düştü.yeni güncelleme yani.hemen çakın diye.orayıda söylediğin ii oldu. Genişletmek için tıkla ... Abi o uygulamalar dün güncellendi, ben paylaşmıştım konuda. Güncelleme herkese aynı anda düşmüyor bilgin olsun.
YkPkY' Alıntı: bu daha yeni düştü.yeni güncelleme yani.hemen çakın diye.orayıda söylediğin ii oldu. Genişletmek için tıkla ... Abi o uygulamalar dün güncellendi, ben paylaşmıştım konuda. Güncelleme herkese aynı anda düşmüyor bilgin olsun.
Tacettinn Üye barbdos' Alıntı: nokianın çıksrdğı batarya mı bu Genişletmek için tıkla ... Büyük ihtimalle değil
yhedex Üye telefonu sağ sola seri bir şekilde sarstığımda içinde bir titreme(sallantı) oluşuyor sanki batarya oynuyormuş gibi (: o acaba titreşim motoru olabilirmi ?=
telefonu sağ sola seri bir şekilde sarstığımda içinde bir titreme(sallantı) oluşuyor sanki batarya oynuyormuş gibi (: o acaba titreşim motoru olabilirmi ?=
narnia16 Üye Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
OttomaN TigeR Üye narnia16' Alıntı: Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullan.
narnia16' Alıntı: Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullan.
bulutsuzgece Üye narnia16' Alıntı: Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... İyi günlerde, kazasız belasız hasarsız kullanman dileğiyle... Hoşgeldin...
narnia16' Alıntı: Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... İyi günlerde, kazasız belasız hasarsız kullanman dileğiyle... Hoşgeldin...
ecel54 Üye narnia16' Alıntı: Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun
narnia16' Alıntı: Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun
ardacumhur Üye narnia16' Alıntı: Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Sonunda dayanamayıp aldınız mı? Hayırlı olsun
narnia16' Alıntı: Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Sonunda dayanamayıp aldınız mı? Hayırlı olsun
narnia16 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: narnia16' Alıntı: Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullan. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
OttomaN TigeR' Alıntı: narnia16' Alıntı: Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Güle güle kullan. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
narnia16 Üye bulutsuzgece' Alıntı: narnia16' Alıntı: Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... İyi günlerde, kazasız belasız hasarsız kullanman dileğiyle... Hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim abi inşallah Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
bulutsuzgece' Alıntı: narnia16' Alıntı: Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... İyi günlerde, kazasız belasız hasarsız kullanman dileğiyle... Hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim abi inşallah Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
narnia16 Üye ecel54' Alıntı: narnia16' Alıntı: Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
ecel54' Alıntı: narnia16' Alıntı: Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
narnia16 Üye ardacumhur' Alıntı: narnia16' Alıntı: Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Sonunda dayanamayıp aldınız mı? Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Dayanamadım valla abi.Teşekkür ederim Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
ardacumhur' Alıntı: narnia16' Alıntı: Arkadaşlar sarı lumia 920 ile az önce aranıza katılmış bulunuyorum.listeye bi civciv daha eklendi Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Sonunda dayanamayıp aldınız mı? Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Dayanamadım valla abi.Teşekkür ederim Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
narnia16 Üye serinaga' Alıntı: Bu telefonlara nasıl dayanılır Arda ? Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle.Şu an alışmaya çalışıyorum ama telefon uçuyor valla Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
serinaga' Alıntı: Bu telefonlara nasıl dayanılır Arda ? Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle.Şu an alışmaya çalışıyorum ama telefon uçuyor valla Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
elitetr Üye papakudioflu' Alıntı: cihaz modeli ve rengi de belirtirseniz iyi olur Genişletmek için tıkla ... 820 Yellow
papakudioflu' Alıntı: cihaz modeli ve rengi de belirtirseniz iyi olur Genişletmek için tıkla ... 820 Yellow