BrahimOkumus
Üye
ayarlar -->ekrani sola çek (uygulamalara gel)-->internet explorer-->ileri düzey ayarlar(en alta)-->varsayilan arama sağlayicisi.özelliklerini ben de araştırmıştım ama video pek izlemedim, bakalım biraz kurcalayınca alışırım umarım..arama tuşuna ayarlı arama motoru (yandex,bing..) nereden değiştiriliyor mesela?
anladım.bugün biraz daha ayrıntılı karıştırabileceğim telefonu, takıldığım olursa yine sorarım, teşekkürlerayarlar -->ekrani sola çek (uygulamalara gel)-->internet explorer-->ileri düzey ayarlar(en alta)-->varsayilan arama sağlayicisi.
Hayır yalnızca kredi kartı kullanabiliyorsunuz.
cihaz modelini de belirtirseniz ilgili listeye adınız eklenir.benide eklermisin kardeşim (CheerlessHook67)
Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim
arkadaşım seni okuyunca ben de şimdi telefona baktım diğer klasörü 6,44 gb imiş. kötü bir şey mi bu hiç bakmamıştım şimdiye kadar??Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim
Kötü bişey değil aslında. Tek zararı hafızayı işgal ediyor işte. Ama bide şu var . O klasörde oyun veya program eklentileri, indirdiğin haritalar vb şeyler bulunuyor. Ama bu boyutların gereğinden fazla olması rahatsız edici..(Telefona herhangi bi zararı yok)arkadaşım seni okuyunca ben de şimdi telefona baktım diğer klasörü 6,44 gb imiş. kötü bir şey mi bu hiç bakmamıştım şimdiye kadar??
Bende 500 indirdi ama 2 2.5 gb indiren var
Kötü bişey değil aslında. Tek zararı hafızayı işgal ediyor işte. Ama bide şu var . O klasörde oyun veya program eklentileri, indirdiğin haritalar vb şeyler bulunuyor. Ama bu boyutların gereğinden fazla olması rahatsız edici..(Telefona herhangi bi zararı yok)
- - - Eklendi - - -
Telefonda herhangi bi yavaşlama , hızlanma , eksiklik vb değişiklik oldu mu ?
Hoşgeldin ve hayırlı olsun ...
Hayırlı olsun..
lumia 920 siyah eklersen sevinirim.uçar gider bu konu
hayırlı olsun
lumia 920 siyah eklersen sevinirim.
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar here maps uygulaması yol tarifi alırken takılma oluyor ekranda konjmunuz bulunuyor yazısından başka bısey olmuyor.guncellemeden önce böyle sıkıntı yoktu sizlerde denedinizmi yeni here maps ı?
ben ismimi göremedim ali kemal l920 beyaz
ekledim
Haritalari indirdiniz mi yoksa online mı kullaniyorsunuz??
Bu arada listede ismi olmayıp eklenmek isteyen lumia
kullanıcıları cihaz modeliyle birlikte buradan veya ozel mesaj ile bildirirlerse eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?