YkPkY
Üye
senin için baktımda bende öyle bi pixel parlaklığı yok.windows mobile gelene kadar nokia yazısı haricinde her köşe simsiyahBide tel kapalıyken açılmadan önce siyah ekrandayken ekranın alt kısmında şerit gibi bili çıkıp kaybolup bu sorumludur yani oku piksel felan değildir demi.
- - - Eklendi - - -
Kusura bakmayın anlaşılamamış olabilirim klavyeye alışmak zaman alıcaktelefon açılırken ekranın altında çok kısa süreli Bi çizgi ışık gibi Bi şerit cikip kayboluyor bu sorunmudur
senin için baktımda bende öyle bi pixel parlaklığı yok.windows mobile gelene kadar nokia yazısı haricinde her köşe simsiyah
Öyle bir sorun yok bendede ..Arastır derim..Bide tel kapalıyken açılmadan önce siyah ekrandayken ekranın alt kısmında şerit gibi bili çıkıp kaybolup bu sorumludur yani oku piksel felan değildir demi.
- - - Eklendi - - -
Kusura bakmayın anlaşılamamış olabilirim klavyeye alışmak zaman alıcaktelefon açılırken ekranın altında çok kısa süreli Bi çizgi ışık gibi Bi şerit cikip kayboluyor bu sorunmudur
Nokia lumia 720 bin kamerası mı daha iyi 820 nin mi..
Nokia lumia 720 bin kamerası mı daha iyi 820 nin mi..
dün 620yi telefon sarjından çıkardığımda yüzde96ydı 15dk sora yüzde 78geriledi bir iki saat sora oyun oynadım yarımsaat kadar sabah açtım telefonu sarj yüzde 16ya düstü normal bir seymi bu sizce
wifi açıkdı nfcyi bilmiyiyorum birde bir arkadasın nosunu yazacaktım heralde ondanda olabilirmi ama wifi açık ve bağlı olduğu halde hiç bağlanmadım internete
[=power_24;5850079]ne eklıyorsuz anlamadım.telefonumu ? o zaman benıde ekleyın lumıa 920 kullanıcıyım
- - - Eklendi - - -
daha önce nokıa n8 kullanıcısıydım ve 9MP lık kamerasından cekım yaptıgım resıme yaklastırdıgım zaman goruntu kalıtesınde bozulma olmuyordu ancak lumıa 920 nın kamerası cektıgım resme yaklastırma yaptıgım zaman net cekılmedıgını farketttım sımdı bu kıyaslamayı yapan varmı arkadaslar veya benım telde mı bır sorun var.?
Cevap için tşk ler ama kamera çekımının nasıl yapıldıgını çok ıyı bılıyorum n8 tlf ıcınde aynı kullanım seklıylen kullandıgım ıcın aradakı farkı söylemek ıstedım.çünkü n8 de sureklı 9 mp lik ayarlan sureklı foto cekerdım ve foto cekımınden sonra yaklastırma yapınca çözunurlugun netlıgıne hayrandım daima ancak lumıa 920 nın kamera pikseli 8.7 pek bariz fark olmayacagı dusuncesıylen kıyaslama yaptım n8 bir hayli geride bırakıyor lumıa 920 yi.Bu sebebten ötürü acaba yazılımsal olarak bir sorunmu var yoksa donanım olarak sahıp oldugu kalıte bumudur dıye..
kamerayı yaklaştırıp deklanşöre hafifçe basarsan odaklaşıp netleştiğini görürsün.pamağını çekmeden biraz da basınca net çektiğini görecelsin
Telefon ilk aldığın gün ki gibi tertemiz olur.Arkadaşlar telefonu sıfırla seçeneğinden telefonumu sıfırlamak istiyorum da bikaç sorum olacak.
Sıfırlayınca hafızayıda sıfırlar mı ? yani o diğer klasörü de sıfırlanır mı ?
Bide rehberdeki isimler silinir mi silinmemesi için ne yapabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?