İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

mad-x

Üye

öhöö öhhööö

benimki 15 yıllık bir sim kart. kaç kb olduğunu bile bilmiyorum. telefonu alırken simkartı kesip mikro simkart haline getirdiler. herhangi bir kapanma problemi yaşamadım.

Uploaded with

arkadaşlar bu resimde gördüğünüz bildirim iconları varya onları kilit ekranına nasıl koyuyoruz yaptım zannediyorum ama kilit ekranında çıkartamadım

bu resimler de ayarlarda kilit ekranı durum vaziyet bu

Uploaded with

Uploaded with

papakudioflu

Emekli Yönetici
detayli durumu gosterilecek uygulama olarak secmen gerekiyor.

Windows XP yi lumiayı bilgisayara bağlyamıyorum görmüş ne yapmam lazım

Lumiance

Üye

kilit ekranında görmek için o uygulamadan bildirim almış olman gerekiyor

ya ben kontorüm olduğu halde mağazadan uygulama indiremiyorum birde bir sorunum daha var geçende siteye girdim yandex browserla lumiadan cevap yazmaya kalkıyorum maxicepe tam yazacam derken klavye klavye 2saniyede kapanıyor neden oluyor bu sinir etti beni bunlar

hllsvrn

Üye

Mağazadan uygulama veya oyun indirmek için bazen mağaza koşulları Wi-fi bağlantısı istiyor. Sanırsam sen şebeke ile bağlanıyorsun..
Yandex olayına gelincede ilk defa sende duyuyorum böyle bir şey. Soft reset atabilirsin telefona kendine gelmesi için, yada ne bileyim google'dan dene tarayıcıya direk alan ismini girerek dene..

Explorer/.../Ayarlar/! burada web sitesi tercihinden mobil sürüm seç.

Masaüstü sürümde arkadaşın dediği gibi olumsuzluklar oluyor mu? Ben genelde masaüstü sürüm kullanıyorum çünkü..
Hayır mağaza için her hangi bir olumsuzluğu yok. Maxicep forumda cevap yazacakken kaybolan klavye için yazmıştım. Mesela benim tarayıcı mobil sürüm de iken maxicep'e bağlandığımda cevap yazamıyorum, fakat tarayıcı ve site mobil sürüm olduğunda sıkıntı olmuyor.

PureFood

Üye

Board Express sarmıyor mu

bide paralı uygulamaları kontorlemi yoksa kartlamı indirebilirim kontor olduğu halde indiremiyorumda

power_24

Üye
Telefonun şarjı bitti ve tamamen kapandı sonra şarja taktıgımda ucak modunda acılmaya basladı sureklı boylemı oluyor sarjdayken?