İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

power_24

Üye

tşk ederim verdiğin bilgi için.

- - - Eklendi - - -

arkadaslar zil sesi çok az çıkıyor nerden arttırabilirim.?

papakudioflu

Emekli Yönetici
tşk ederim verdiğin bilgi için.

- - - Eklendi - - -

arkadaslar zil sesi çok az çıkıyor nerden arttırabilirim.?

yandaki ses tuşlarindan 30'a kadar arttirabilirsin. Yalniz unutma ki muzik dinlerken video izlerken sesi kisarsan zil sesi de kisilir. Ayrica telefonu kapatip actiginda ses seviyesi otomatik olarak 18 duzeyine duşer.

power_24

Üye

yandaki ses tuşlarindan 30'a kadar arttirabilirsin. Yalniz unutma ki muzik dinlerken video izlerken sesi kisarsan zil sesi de kisilir. Ayrica telefonu kapatip actiginda ses seviyesi otomatik olarak 18 duzeyine duşer.

çok tşk ederim.çok saol

Arkadaşlar bildiğimiz üzere windows phone 8 için hali hazırdaki skype uygulamasında hesap kapatıp başka bir hesapla girmek mümkün değil. (Bir sign out düğmesi bile yok). Ancak araştırmam neticesinde bu linke ulaştım. Affınıza sığınarak diyorumki ingilizcesi iyi olan arkadaşlar bakabilirlerse detaylı bilgi verebilirler. Acaba bu konuda bir geliştirme müjdesi mi verilmiş?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar lumia 820 de mesaj yazarken t9 alfasayısal tuş takımı kullanma seçeneği yokmu ?

malesef mevcut klavye dişinda secenek yok.

Arkadaşım bu konuda bende çok sorun yaşıyorum. Çözüm bulabilirsen çok büyük bi sevaba girersin

Ben kendi klavyesini ve kelime tahminlerini çok beğendim. Çok üstün bir tamamlama gücüne sahip ve neredeyse cümleyi bile kendisi tamamlıyor .

ilk resmi bilgileri iki gun once cikti ortaya.
Waayy. Peki apollo plus ne oldu.
Ve bu bahsettğiniz güncelleme ne gibi yenilikler getirecek bilginiz var mı ?

- - - Eklendi - - -

O yönden sıkıntı yok. Ama bide yürürken hareket halindeyken msj yazmayı dene. O zaman bizi anlarsın

papakudioflu

Emekli Yönetici

nasil yok anlamadim daha once sorduysaniz da kusura bakmayin gozumden kacmiş. Sag alttaki (...) daha fazlasi işaretine dokunun sign out var orada en altta.

Bunlar resmi bilgiler mi ?

PureFood

Üye
WP Blue'dan sonra 920 yavaş yavaş emekli olacak gibi.. Ya da son bir büyük güncelleme alır sonra kapanır defteri. Diye düşünüyorum.

ecel54

Üye

Daha önce cevaplamıştım tekrar cevaplıyım. Ali kemal abi güzel bir şekilde anlatmış ama anlatıma rağmen bulamadıysan uygulamayı silip tekrar yükle.

nasil yok anlamadim daha once sorduysaniz da kusura bakmayin gozumden kacmiş. Sag alttaki (...) daha fazlasi işaretine dokunun sign out var orada en altta.
:S Acaba mağazada birden çok skype varda bendeki farklı mı? bende yok yada ben uzundur bulamıyorum Şuan tüm sekmelerin altındaki noktalamalarına bakıyorum ama yok

ecel54

Üye
:S Acaba mağazada birden çok skype varda bendeki farklı mı? bende yok yada ben uzundur bulamıyorum Şuan tüm sekmelerin altındaki noktalamalarına bakıyorum ama yok

ekran görüntüsü atsan da biz bi baksak

Resim eklemeyi umarım doğru yapmışımdır

ecel54

Üye
sign out yoksa uygulamayı silip tekrar yükleyin