power_24
Üye
bu yil Mayıs Haziran aylarında wp8 apollo plus guncellemesi yayınlanıcak. Majör bir guncelleme olacak olan apollo plus ile sistemdeki bir cok eksik giderilip bazı ekstra özellik ve yenilikler eklenicek. Yıl sonuna dogru muhtemelen eylül-ekim döneminde de wpblue yayınlanıcak. Wpblue ile windows8 arasindaki farklarin kapatilip sistemin mukemmele yaklaşmasi saglanmasi amaclaniyor.
tşk ederim verdiğin bilgi için.
- - - Eklendi - - -
arkadaslar zil sesi çok az çıkıyor nerden arttırabilirim.?
yandaki ses tuşlarindan 30'a kadar arttirabilirsin. Yalniz unutma ki muzik dinlerken video izlerken sesi kisarsan zil sesi de kisilir. Ayrica telefonu kapatip actiginda ses seviyesi otomatik olarak 18 duzeyine duşer.
O dediğin güncelleme Kesin gelecek mi. Yoksa ihtimal mi?Dört dörtlük bir yazılım için wpblue güncellemesine kadar sabret.
O dediğin güncelleme Kesin gelecek mi. Yoksa ihtimal mi?
Arkadaşım bu konuda bende çok sorun yaşıyorum. Çözüm bulabilirsen çok büyük bi sevaba girersinarkadaşlar lumia 820 de mesaj yazarken t9 alfasayısal tuş takımı kullanma seçeneği yokmu ?
arkadaşlar lumia 820 de mesaj yazarken t9 alfasayısal tuş takımı kullanma seçeneği yokmu ?
malesef mevcut klavye dişinda secenek yok.
Arkadaşım bu konuda bende çok sorun yaşıyorum. Çözüm bulabilirsen çok büyük bi sevaba girersin
Waayy. Peki apollo plus ne oldu.
ilk resmi bilgileri iki gun once cikti ortaya.
O yönden sıkıntı yok. Ama bide yürürken hareket halindeyken msj yazmayı dene. O zaman bizi anlarsınArkadaşlar bildiğimiz üzere windows phone 8 için hali hazırdaki skype uygulamasında hesap kapatıp başka bir hesapla girmek mümkün değil. (Bir sign out düğmesi bile yok). Ancak araştırmam neticesinde bu linke ulaştım. Affınıza sığınarak diyorumki ingilizcesi iyi olan arkadaşlar bakabilirlerse detaylı bilgi verebilirler. Acaba bu konuda bir geliştirme müjdesi mi verilmiş?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Ben kendi klavyesini ve kelime tahminlerini çok beğendim. Çok üstün bir tamamlama gücüne sahip ve neredeyse cümleyi bile kendisi tamamlıyor.
Arkadaşlar bildiğimiz üzere windows phone 8 için hali hazırdaki skype uygulamasında hesap kapatıp başka bir hesapla girmek mümkün değil. (Bir sign out düğmesi bile yok). Ancak araştırmam neticesinde bu linke ulaştım. Affınıza sığınarak diyorumki ingilizcesi iyi olan arkadaşlar bakabilirlerse detaylı bilgi verebilirler. Acaba bu konuda bir geliştirme müjdesi mi verilmiş?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Ben kendi klavyesini ve kelime tahminlerini çok beğendim. Çok üstün bir tamamlama gücüne sahip ve neredeyse cümleyi bile kendisi tamamlıyor.
Bunlar resmi bilgiler mi ?
bu yil Mayıs Haziran aylarında wp8 apollo plus guncellemesi yayınlanıcak. Majör bir guncelleme olacak olan apollo plus ile sistemdeki bir cok eksik giderilip bazı ekstra özellik ve yenilikler eklenicek. Yıl sonuna dogru muhtemelen eylül-ekim döneminde de wpblue yayınlanıcak. Wpblue ile windows8 arasindaki farklarin kapatilip sistemin mukemmele yaklaşmasi saglanmasi amaclaniyor.
Asıl güncellemelerle eksikleri giderilince gençleşecekWP Blue'dan sonra 920 yavaş yavaş emekli olacak gibi.. Ya da son bir büyük güncelleme alır sonra kapanır defteri. Diye düşünüyorum.
Arkadaşlar bildiğimiz üzere windows phone 8 için hali hazırdaki skype uygulamasında hesap kapatıp başka bir hesapla girmek mümkün değil. (Bir sign out düğmesi bile yok). Ancak araştırmam neticesinde bu linke ulaştım. Affınıza sığınarak diyorumki ingilizcesi iyi olan arkadaşlar bakabilirlerse detaylı bilgi verebilirler. Acaba bu konuda bir geliştirme müjdesi mi verilmiş?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
:S Acaba mağazada birden çok skype varda bendeki farklı mı? bende yok yada ben uzundur bulamıyorum
nasil yok anlamadim daha once sorduysaniz da kusura bakmayin gozumden kacmiş. Sag alttaki (...) daha fazlasi işaretine dokunun sign out var orada en altta.
:S Acaba mağazada birden çok skype varda bendeki farklı mı? bende yok yada ben uzundur bulamıyorumŞuan tüm sekmelerin altındaki noktalamalarına bakıyorum ama yok
Arkadaş doğru diyor. Bende de yok. Sing out diye birşeyle hiç karşılaşmadım. Tüm sekmelere bakmıştım. Şimdi emin olmak için bir daha baktım. Bulamadım..
ekran görüntüsü atsan da biz bi baksak
Aynen bende de böyle. Şimdi ekran görüntülerini çektm ve upload edecektim sen atmışsın.Resim eklemeyi umarım doğru yapmışımdır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2 kez silip tekrar yükledim. Aynı....sign out yoksa uygulamayı silip tekrar yükleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?