OttomaN TigeR
Üye
Kapatıp açmanıza gerek yok, uçak modunu açık/kapalı yapmanız yeterli.Bizde eşimle kapanıp açıldığına canlı canlı şahit olmadık ama operatör yok dediğine şahit olduk birkaç kez. Böyle olunca da kendim kapatıp açıyorum düzeliyor. Artı telefona baktığımda pin kodu sorduğuna da şahit oldum birkaç kez. Yani sanırım hem kendi kendine kapanıp açılma hemde sim okumama sorunu olmalı.
Uçak modu dediniz de acaba çözümü henüz anlaşılamamış olan bu sorunun çözümü uçak modu ile alakalı olmasın? (yazılımsal)Kapatıp açmanıza gerek yok, uçak modunu açık/kapalı yapmanız yeterli.
Bu sıkıntıyı ben de tam üç kez yaşadım, araştırmasını yaptım fakat sebebini tam olarak bulamadım. Dediğiniz gibi uçak modu aklıma geldi ama sıkıntı bu değil. Ben sim slotundan şüpheleniyorum.Uçak modu dediniz de acaba çözümü henüz anlaşılamamış olan bu sorunun çözümü uçak modu ile alakalı olmasın? (yazılımsal)acaba kendi kendine uçak moduna girip çıkıyor olmasın telefonlar?
Uçak modu dediniz de acaba çözümü henüz anlaşılamamış olan bu sorunun çözümü uçak modu ile alakalı olmasın? (yazılımsal)acaba kendi kendine uçak moduna girip çıkıyor olmasın telefonlar?
ben de sorunun yazılımsal veya donanımsal olabileceğinden bahsediyordum tam. Ama düşündüm de sim kart sonradan kesme ise ve yanlış kesilmişse belki sim kart yuvasındaki pinler simkartın üzerindeki doğru noktalara temas etmiyor olabilir diye aklıma geldi şimdi bir ihtimal.
Yine de her iki ihtimalde de sim kartın 64, 128 veya 256 lık olup olmamasından kaynaklanacağını sanmıyorum.
O yüzden en iyisi orijinal üretim microsim kullanmak
Ben orjinal micro128k sim kullanıyorum.
Orjinal 128 lik mikro sim.
Bu donanım microsoft tarafından kısıtlanmış durumda. Şuan için bu donanımı aktif edecek bir uygulama yok kardeşim.fm verici uygulaması mevcutmudur mağazada baktım bulamadım.:
Şuan için bu donanımı aktif edecek bir uygulama yok kardeşim.[/QUOTEY
Yanı donanımsal olarak mevcut ancak uygulama olarak yok dıyorsunuz öylemı ?
Aynen donanım olarak mevcut fakat deaktif durumda. İleride microsoft bu donanımı yazılım güncellemesi ile aktif edebilir.Şuan için bu donanımı aktif edecek bir uygulama yok kardeşim.[/QUOTEY
Yanı donanımsal olarak mevcut ancak uygulama olarak yok dıyorsunuz öylemı ?
Hiç bir şeyBirde arkadaslar video çekerken zum yapamadıgını farkettım bunun ıcın ne yapabılırım
anlamadım hıcbırsey derken.Hiç bir şeyKayıt yaparken zoom özelliği de kullanılamıyor.
yanı bu kadar ıhtıyaclı bır özellıgı kullanmamız ıcın tekrardan guncellemelerımı bekleyecezHiç bir şeyKayıt yaparken zoom özelliği de kullanılamıyor.
anlamadım hıcbırsey derken.
- - - Eklendi - - -
yanı bu kadar ıhtıyaclı bır özellıgı kullanmamız ıcın tekrardan guncellemelerımı bekleyecez
Dört dörtlük bir yazılım için wpblue güncellemesine kadar sabret.Ne saçma bişey 1650 tl para öde video kayıtta zum, gorutulu gorusme,radyo ,fm verici ve dosya yönetcisi gibi önemli özellikleri kullanabilmek için güncelleme bekleyeceğiz öylemi? Nokia ve Microsoft gibi 2 dev şirket birleşip bir telefon yapmışlar ancak bir halt yapamamışlar..
- - - Eklendi - - -
N8 telefonumu arar oldum ya
- - - Eklendi - - -
Şarj olayıda komik!! sabah saat 9 da taktım %10 du şarjı saat 11:24 ancak %59 olmuş.yazık ya gercekten yazık verdıgımız paraya..çok pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?