ecel54
Üye
ekranı sola kaydırdıgımız zaman acılan uygulamalara telefonum alfabetık sıraya koymus ilk aldıgım zaman yoktu nasıl kaldırabılırım yardımcı olursanız sevınırım.
malesef mix radio uygulaması yok bulamadım nokia music uygulaması var wifi kullanıyorum birde arada bir
mix radyo uygulaması zaten yok mix radyoya Nokia müzik uygulamasından gireceksin
Yüklediğiniz uygulama sayısı 50'yi geçince otomatik olarak çıkan bir işaretleme o harfler.
İstediğiniz uygulamayı bulmanıza yardımcı olmak için çıkıyor.
Kapatma imkanımız yok
alfabetik sıra uygulama sayısı çoğaldığı zaman kolaylık olması amacıyla çıkıyor. kaldırmak için uygulama sayını azaltman lazım
- - - Eklendi - - -
mix radyo uygulaması zaten yok mix radyoya Nokia müzik uygulamasından gireceksin
tşk ederim.ayrıca telefon sürümüm:1.5.2.3 acaba son sürüm bumu?
alfabetik sıra uygulama sayısı çoğaldığı zaman kolaylık olması amacıyla çıkıyor. kaldırmak için uygulama sayını azaltman lazım
- - - Eklendi - - -
tşk ederim.ayrıca telefon sürümüm:1.5.2.3 acaba son sürüm bumu?
o baktığın yazılım surumu değil. Ayarlar/ hakkında/daha fazla fazla bilgiye tıkla is surumu var o yazılım surumudur. 8.0.10211.204 son surum kodudur.
IS sürümüne bakarsanız yardımcı olabiliriz.
IS Sürümü: 8.0.10211.204 ise portico yani en günceli.
o baktığın yazılım surumu değil. Ayarlar/ hakkında/daha fazla fazla bilgiye tıkla is surumu var o yazılım surumudur. 8.0.10211.204 son surum kodudur.
tmm tşk ederım arkadaslar şimdi baktım sürümüm son versiyon ..
- - - Eklendi - - -
Dosya yöneticisi olmaması büyük bir eksiklik diye düşünüyorum.inş. gelecek güncellemeylen yüklerler..
vay konu değişmiş...bu arada bir yerde duymuştum çok fazla oyun ve uyg. yüklemek perf. düşüşü yaşatır mı
ben bir ara 260 kadar oyun uygulama yuklemiştim lumia900'e. 16gb hafiza dolmak uzeriydi fakat herhangi bir performans kaybi olmamişti.
etkilemekle kalmadı yıktı geçtietkileyici bir cevap oldu
nokia faceboktan yeni birsarj aleti paylaştı
ben görmemiştim
bu vardi zaten kardeşim yeni degil ki
Kardeş bu şarj durumu hangi cihaza ait acaba ? 920 mi 820 mi ?
kasma neydi ya biri hatırlatabilir miben wp kullanmaya başladıgımdan beri unuttum öyle şeyleri. Şarjı konusunda bir ekran görüntüsü atayım;
bu nasıl bir kullanımda oldu onu da açıklıyayım. 2mail senkronizasyonu,Facebook mesajlaşma,20-25 dakika kadar telefon görüşmesi,20 kadar resim çekme.
Kardeş bu şarj durumu hangi cihaza ait acaba ? 920 mi 820 mi ?
Ben hiç duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?