İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

lumia 820'yi kardeşim kullanıyor o da benim gibi sadece mesajı epey fazla kullanıyor ilk şarjdan pazar sabah çıkarmıştık,bugüne %69 ile başladı..

- - - Eklendi - - -

çok teşekkürler dostum..o zamanki durumu da sizinle paylaşırım..

power_24

Üye
Arkadaslar lumia 920 için dosya yöneticisi programı varmı yokmu?

bende dün itibariyle lumia 620 aldım benide listeye eklermisiniz

lumia 620 için dosya şifreleme programı varmı

ya bide merak ettiğim bir sey var bataryanın ömrünü birazda artırmaya yönelik bi program yada batarya kalibrasyonu yapılabiliyormu lumiaya

ya bide merak ettiğim bir sey var bataryanın ömrünü birazda artırmaya yönelik bi program yada batarya kalibrasyonu yapılabiliyormu lumiaya
Kalibrasyonu ilk şarj tüketiminden sonra pil gücünü rayına oturtma gibi düşünübilirsin. Bunun için her hangi bir uygulama söz konusu değil, fakat manuel olarak yapacağın bazı ayarlar batarya ömrünü/gücünü uzatabilir.

Bu konuya bir göz gezdir.
http://www.maxicep.com/windows-phon...mia-pil-omrunu-nasil-uzatabilirim-736418.html

Bugün mağazada epeyce bir gezinti yaptım, oldukça ilginç ve güzel uygulamaların olduğunu gördüm ...
En çok dikkatinizi çeken ne oldu. Bizimle paylaşırsanız seviniriz

- - - Eklendi - - -

Evet marketteki oyunların %90 ı kıytırık. Zaten sağlam olanlar da ücretli.. Gelişecek mi bilmiyorum . Umudum var.
Klavyeye gelince sana katılıyorum. Bi türlü alışamadım iki hafta oldu

- - - Eklendi - - -

Lumia 820 alacak olan arkadaşlarım.
Aklıma geldide söylemek istiyorum.
Ekranda gorilla glass yok ama ekran baya iyi(Nokianın kendi geliştirdiği bi ekrana sahip) . 2 haftadır ekran korumasız , kılıfsız filan kullanıyorum. Ekran tertemiz ve en ufak çizik olayı olmadı. Emin olun ekran dayanıklı olmasaydı ilk günden çizilirdi. Tabiii kullanıma da bağlı..

power_24

Üye

ecel54

Üye

ya ben mix radioyu bulamadım telefonda

power_24

Üye
telefonumun en son güncellemesi varmı yokmu nasıl anlarım.suan kı son guncelleme surumu kaçtır. ?

power_24

Üye
ekranı sola kaydırdıgımız zaman acılan uygulamalara telefonum alfabetık sıraya koymus ilk aldıgım zaman yoktu nasıl kaldırabılırım yardımcı olursanız sevınırım.

Yüklediğiniz uygulama sayısı 50'yi geçince otomatik olarak çıkan bir işaretleme o harfler.

İstediğiniz uygulamayı bulmanıza yardımcı olmak için çıkıyor.

Kapatma imkanımız yok