braayn
Üye
çok sağol arkadaşım.bu arada telefonu kurcalarken farkettim en üstte bildirimlerin gözükdüğü noktada küçük bir kıl kaçmış gibi bi çizik var.sinek küçüktür ama mide bulandırır derler.tel istanbuldan geldi.türkcell anlaşmalı aldım.ben izmirdeyim.ne yapacağımı bilemedim.sanki 4-5 küçük pixel kayması gibi bişeyy var işte o da minik tüy gibi kalmış.sizce ne yapmalıyım.
beyler bu l620 de görüntülü konuşma yok mu ya
şu müzik sesi ile zilsesi ayrı ayrı ayarlanmıyor mu? geçen gün müziği kısmışım tel çalmış 8 kere görmedim.
yaw trabzonda 920 için adam akıllı bir ekran koruyucu ve slikon kılıf bulamadım. ekran koruyucular akranı tamamen kapatmıyor. tam koruma arıyorum
şu müzik sesi ile zilsesi ayrı ayrı ayarlanmıyor mu? geçen gün müziği kısmışım tel çalmış 8 kere görmedim.
az önce nokia ile görüştüm donanımsal olarak var diyor biri bi daha aradığımda yok diyor öteki.skype üzerinden görüşme yapabilirsiniz sadece diyor.türkcelli aradım biz 3 g olan her telefonu destekliyoruz diyince bende balata sıyırdı:S
görüntülü görüşme benim için bi telefonda olmazsa olmaz niteliğinde.kaldı elimizde telefon
920de ki konuşurken sesin karşıya az gitmesi gibi bir sorunu olan varmı 820 kullanan arkadaşlar ?
az önce nokia ile görüştüm donanımsal olarak var diyor biri bi daha aradığımda yok diyor öteki.skype üzerinden görüşme yapabilirsiniz sadece diyor.türkcelli aradım biz 3 g olan her telefonu destekliyoruz diyince bende balata sıyırdı:S
görüntülü görüşme benim için bi telefonda olmazsa olmaz niteliğinde.kaldı elimizde telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?