İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaslar bende almayi dusunuyorum nasil bir telefon? Simdi htc explorer kullaniyorum. Bosta ne kadar ram kaliyor? Sizi tatmin ediyor mu?

bir android kullanicisinin sormasi en muhtemel sorulardan birisidir boşta ne kadar ram kaliyor. Ama windowsphone telefonlarda ram sorunu olmaz. İlla bir rakam merak ediyorsaniz lumia920'de 900mb'a yakin ram kaliyor. 512mb ram'li lumia620 de 370-380'nin altina biraz zor duşer.

m542tf

Üye
sarı civcivle yazın beni

benin demek istediğim pc den telefona oyun uygulama gibi şeyler yüklemek onu yapabilirmiyim

stradale

Üye
ooo forum çok canlı ya bişey sorucam size bu telefonu kullanan herkes şarjın hangi şartlarda ne kadar gittiğini yazabilir mi?

papakudioflu

Emekli Yönetici
ooo forum çok canlı ya bişey sorucam size bu telefonu kullanan herkes şarjın hangi şartlarda ne kadar gittiğini yazabilir mi?

3-4 saat 3G internetle bu kadar dayanıyor.

Benide ekleyin Siyah Lumia 920.

İlk başta Gri alıcaktım, satıştan kaldırdılar, sonra beyaz çok hoşuma gitti, stokta kalmadı. 2-2,5 ay stoğa gelmesini bekledim, gelmedi, bende gittim siyah aldım. İlk başta beyaz alamadığım için üzülmedim değil ama şimdi bakıyorumda siyah rengide çok güzel duruyor..

Siyah bir başka

Hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullan

FyZNrN

Üye
Arkdslar tekrar mrh bn videoda izleymdm internttn html 5 flan diyor bilen varmi progrm mi yuklucz acaba

Arkadaslar kullanicilara 2 sorum daha olucak
1)Wifi hizi iyi mi?
2)Wifi ile internet hizi nasil?

Flash tabanlı siteler Windows Phone üzerinden görüntülenemez.Adobe Flash Player desteği yok.

Diğer mobil platformlar da artık flash desteğini çekecekler çünkü Adobe firması mobil cihazlara verilen Flash desteğini kaldırdı.

Sadece HTML 5 içerikli sitelerden videolar(HTML 5 ile eklenmiş) izleyebileceğiz.

NL920 ile aynı olması gerek.Aynı çipi kullanmıyorlar mı?