mesutgaga
Üye
evet Microsoft hesabı kuruluyor. Kurmazsan bir çok şeyi yapamazsın.
yapamayacağım şey ne meselea ya da eksileri var mı bi hotmailindeki arkadaşları da mı telefon rehberine kaydediyor
wp8 için yok, mac ile telefon arasında sekronizasyon için linkteki uygulamayı kullanabilirsin.burdaki video lumia 820 içn uygun mu..yani öle yapabilirmiyizz
Yakında siyah lumia 920 ile aranızda olucamçok az bir zaman kaldı heyecanla bekliyorum
iyiki bu telefonu aldım cokta mutluyum.arayüz renk tasarım herşey harika.
Kredi Kartı ayarlıyım alacağım hemenbizde seni bekliyor olacagız.fazla gözümüzü yolda bırakma olurmu
gercektende cok güzel telefon.arayüz androidinken daha şık geldi bana.androidin neresi sevilir beee
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdaki video lumia 820 içn uygun mu..yani öle yapabilirmiyizz
arkadaşlar lumia 820 telefonum var. kılavuzunda istediğiniz bir müziği zil sesi yapmak için teli bilgisayara bağlayın telefon hafızasındaki ringtones klasörüne müziklerinizi yükleyin ayarlar zil sesleri kısmında özel bölümünde müzikleriniz görülecek diyor aynen yapıyorum ama müzikleri göremiyorum yapabilen bir arkadaş lütfen anlatsın
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar lumia 820 telefonum var. kılavuzunda istediğiniz bir müziği zil sesi yapmak için teli bilgisayara bağlayın telefon hafızasındaki ringtones klasörüne müziklerinizi yükleyin ayarlar zil sesleri kısmında özel bölümünde müzikleriniz görülecek diyor aynen yapıyorum ama müzikleri göremiyorum yapabilen bir arkadaş lütfen anlatsın
Arkadaslar bende almayi dusunuyorum nasil bir telefon? Simdi htc explorer kullaniyorum. Bosta ne kadar ram kaliyor? Sizi tatmin ediyor mu?
koleksiyon merakım var dahepsinden var evde.yani tüm aile lumiacıyız.ondan hepsine üyeyim
koleksiyon merakım var dahepsinden var evde.yani tüm aile lumiacıyız.ondan hepsine üyeyim
Arkadaslar bende almayi dusunuyorum nasil bir telefon? Simdi htc explorer kullaniyorum. Bosta ne kadar ram kaliyor? Sizi tatmin ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?