İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

alsec_

Üye
Beyler, bu telefonu şu anda nerelerden satın alabilirim?

gkcll

Üye

eğer wp8 alacak san mutlaka nokia almasın lumialara öncelik tanınıyor ve nokia hizmetlerinden mahrum kalma
bir de eğlence sinden
sinemagraf
akıllı çekim
panoroma
felan

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hattımın Vodafone olması bir sorun teşkil eder mi?

online mağazadan alışveriş yapabilmek için Türkcell şifren olmalı. Tim'lerde peşin satışlar var mı yoksa sadece tahhutlu mu satılıyor bilmiyorum.

askere gidiyorum Allah'ın izni ile dönüşte (kısmet olursa) lumia serisi bir telefon almayı düşünüyorum..

serinaga

Üye

Hat kesme derken ???

erolayer

Üye

Telefondaki rehber SİM karta kopyalanmıyor malesef...

- - - Eklendi - - -

ya ben yaşımı 17 gösterdiğim için uygulama indiremiyorum ailem falan bişey lazım diyor nasıl baştan microsoft hesabı alırım?

http://www.hesapsilme.com/hotmail-hesabi-silme-hesap-kapatma/ bu linkten hesabı kapat sonra yeni hesap al. Fakat şöyle bir durum var. Nokia mağazası yetkilisinin dediği. ilk hesbı girdiğinizde asla o hesabı silemezsiniz telefonu fabrika ayarlarına döndürmeniz gerek. bundan dolayı yedekleme almayı unutmayın demişti.

Arkadaşlar 6 şubatta lumia düşündüğümü ve beyaz rengini izmitte arıyordum pazartesinden beri. Son 1 tane kalan kalmış bi yerde oradan aldım 07.02.2013 21:00 tarihi itibariyle Nokia LUMIA 920 BEYAZ windows phone'ma sahibim.
Cok tatlı bi cihaz Ağırlı güzel, büyüklüğü güzel, kutucukları güzeli, hızı güzel, o ekranın sürüklenişi güzel.. Ben kötü veyaz olumsuz sayılabilecek bir yanını göremedim. İlk şarjı 2 gün gitti ama iş yerinde cihazı kullanmadım genelde cebimde durdu bi kaç kere çağrı msj o kadar.

Fakat ilk aldığım akşam telefonu cebime koydum eve çıktım üstümü değiştirdim cebimden telefonu aldım kapalıydı. Tel hiç bir tepki vermiyor daha önce ki windows 6 telefonumda böyle yapmıştı. belirli tuşlara basarak resetliyorduk. Aklıma o geldi bunda pek tuş olmadığı için ses tuşlarına basık tuttum ardından açma (güç) tuşuna basık tuttum yaklaşık 5-10 saniye telefon bi titreme yaptı yani dirildi. Açıldı sonra bi güncelleme var dedi kabul ettim yaptı. şuan bi sorun yok ogün durup dururken cebimde niye öyle birşey oldu anlamadım. hadi yanlışlıkla kapandı güç düğmesine kaç kere bastım kaç kere basık tuttum 3 saniye 5 saniye 10 saniye hiç açılmadı...
Neyse ki eskiden yaşadığım bi tecrübe hatırıma geldi böyle birşey denedim ve işe yaradı.
Cihaz Mükemmel diyebilirim.

Arkadaşlar Nokia lumia 620 ile Samsung Galaxy ace 2 arasında kaldım.Acaba hangi cihazı alsam?

serinaga

Üye
Artık akıllı Cep Telefonların hemen hemen çoğu Micro SİM kullanıyor, bu nedenle hattınızı kestirmekten başka seçeneğiniz yok ...

beyler uygulamaların arka planda açık olup olmadığını nasıl görebilirim