DarkredBlue61
Üye
128GB Kart Mi Alsam 350 TLTamam senin ilacın 128 GB ayırıyor bir tane paraları hazırla![]()
64 GBsi 70 Tl 128i 350 
128GB Kart Mi Alsam 350 TLTamam senin ilacın 128 GB ayırıyor bir tane paraları hazırla![]()
64 GBsi 70 Tl 128i 350 
Telefon donanımından çok sistem üzerine çalışmalı Microsoft. Umarım Windows 10 da değişen çok şey olur.
Alınacak telefon değiller wp ler. Rom yükleme güncelleme uygulama oyun eksikliği vesaire çok sıkıntı oluyor.
Ben yüklüyorum zaten Buda benim götürüşüm ama genel olarakta bu şikayetler alınıyor. Eskiden navifirm vardı istediğin gibi rom falan indiriyordun şimdi destek kesildi bir nokia care suit ile rom indirmek kurmak çok kolay işler değil. Uygulama yönünden de çok eksikler var oyun olarak mesela bir top eleven tutkunu olan ben wp ile oynayamıyorum. Bunun gibi...Rom yükleyen kaç kişi var Allah aşkına? Yüzdeye vursan kaç kişi rom işleriyle uğraşıyor? Uygulama olarakta neyin eksikliğini çokça yaşıyorsunuz? 350 bin uygulamaya yaklaştı mağaza. Güncelleme konusunda androidli telefonlara göre çok çok daha sık güncelleniyor sistemler. Eksiği var hala bi ios olmadı. Ama alınmaz demek çok yersiz. Extreme kullanıcıysan belki dediğin doğru aksi durumda yanlışsın.
kardeşim , bunu buraya gelip söylemen, symbian forumunda en büyük ios diye bağırman demek...Alınacak telefon değiller wp ler. Rom yükleme güncelleme uygulama oyun eksikliği vesaire çok sıkıntı oluyor.
O verizona çıkar 940 ın verizonlu versiyonu olur belkiLumia 935 Nerde?

Bing Translate kamera ile başlıktaki (Lumia 940 yazısının solundaki) Çince yazıyı "yumuşak kalıp" diye çevirdi32 64 128 GB dahili depolama alanına bir de Sd kart
Bu arada Çince bilen birisi şu Lumia 940'ın solundaki yazıyı çevirse iş anlaşılır. Ya da Bing Translator ile tarayarak öğrenebiliriz.

Bing Translate kamera ile başlıktaki (Lumia 940 yazısının solundaki) Çince yazıyı "yumuşak kalıp" diye çevirdi![]()
64 altı az gelir. Umarım 64 gb lık versiyon çok uçuk olmaz fiyatı.4K çekim yaparsa 32Gb az gelir

ne de olsa Microsoft' tan bahsediyoruz reklam yapmasını iyi beceriyorlarBence Microsoft yarın ki etkinlikte lumia 535 i yalnız bırakmaz
zaten Microsoft'un mobil sektöre iddialı bir giriş yapması bekleniyordu.
adamlar düşündüler iddialı giriş demek çok üst seviye bir cihaz çıkarmak mıdır?
belki evet
ama
herkesin alabileceği ucuz bir kaç telefonu da bu etkinlikte tanıtmak daha çok dikkat ⚠ çekebilir.
bu yüzden bence hepsini aynı etkinlikte tanıtırlar
ama şöyle bir sorun var Microsoft böyle bir cihaz hazırlamış olsa ve tanıtımına bu kadar yaklaşmış olsa şimdiye kadar onlarca reklam yapmış olurdu.ne de olsa Microsoft' tan bahsediyoruz reklam yapmasını iyi beceriyorlar
Bence Microsoft yarın ki etkinlikte lumia 535 i yalnız bırakmaz
zaten Microsoft'un mobil sektöre iddialı bir giriş yapması bekleniyordu.
adamlar düşündüler iddialı giriş demek çok üst seviye bir cihaz çıkarmak mıdır?
belki evet
ama
herkesin alabileceği ucuz bir kaç telefonu da bu etkinlikte tanıtmak daha çok dikkat ⚠ çekebilir.
bu yüzden bence hepsini aynı etkinlikte tanıtırlar
ama şöyle bir sorun var Microsoft böyle bir cihaz hazırlamış olsa ve tanıtımına bu kadar yaklaşmış olsa şimdiye kadar onlarca reklam yapmış olurdu.ne de olsa Microsoft' tan bahsediyoruz reklam yapmasını iyi beceriyorlar