Haber Microsoft Lumia 940 Özellikleri Sızdırıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Telefon donanımından çok sistem üzerine çalışmalı Microsoft. Umarım Windows 10 da değişen çok şey olur.

Sızıntıların gelmesi lazım bu konuda bir şey söylemek için ama şu an hiç ümit yok sistemin fonksiyonellik açısından gelişmişlik açısından bi android bi ios olması için. Sızıntılar da ocaktan önce gelmez. Sızıntılar geldikçe göreceğiz ne değiştiğini. Umarım fonksiyonelliği en az ios kadar yaparlar

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Alınacak telefon değiller wp ler. Rom yükleme güncelleme uygulama oyun eksikliği vesaire çok sıkıntı oluyor.

dakamon

dakamon

Üye
Alınacak telefon değiller wp ler. Rom yükleme güncelleme uygulama oyun eksikliği vesaire çok sıkıntı oluyor.

Rom yükleyen kaç kişi var Allah aşkına? Yüzdeye vursan kaç kişi rom işleriyle uğraşıyor? Uygulama olarakta neyin eksikliğini çokça yaşıyorsunuz? 350 bin uygulamaya yaklaştı mağaza. Güncelleme konusunda androidli telefonlara göre çok çok daha sık güncelleniyor sistemler. Eksiği var hala bi ios olmadı. Ama alınmaz demek çok yersiz. Extreme kullanıcıysan belki dediğin doğru aksi durumda yanlışsın.

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan ve Serhan
silivriserdar

silivriserdar

Üye
Rom yükleyen kaç kişi var Allah aşkına? Yüzdeye vursan kaç kişi rom işleriyle uğraşıyor? Uygulama olarakta neyin eksikliğini çokça yaşıyorsunuz? 350 bin uygulamaya yaklaştı mağaza. Güncelleme konusunda androidli telefonlara göre çok çok daha sık güncelleniyor sistemler. Eksiği var hala bi ios olmadı. Ama alınmaz demek çok yersiz. Extreme kullanıcıysan belki dediğin doğru aksi durumda yanlışsın.

Ben yüklüyorum zaten Buda benim götürüşüm ama genel olarakta bu şikayetler alınıyor. Eskiden navifirm vardı istediğin gibi rom falan indiriyordun şimdi destek kesildi bir nokia care suit ile rom indirmek kurmak çok kolay işler değil. Uygulama yönünden de çok eksikler var oyun olarak mesela bir top eleven tutkunu olan ben wp ile oynayamıyorum. Bunun gibi...

Serhan

Serhan

Üye
kardeşim , bunu buraya gelip söylemen, symbian forumunda en büyük ios diye bağırman demek...

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Smbyan bir efsane ya bende çok uğraştım ama artık iOS kullanıcısıyım. [emoji1] iOS üzerine ve android üzerine daha çok uğraşıyorum. Ama Nokia'nın en büyük hatası smbyian işletim sistemini
Geliştirmemiş olmasıdır. [emoji20]

Emre

Üye
Lumia 935 Nerde?

• Beğen
Tepkiler: Serhan
astala_61

astala_61

Üye
Ocak veya subattda tanitilir sanirim yarınki etkinlikde tanitilsa ne fena olurdu :D

• Beğen
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
32 64 128 GB dahili depolama alanına bir de Sd kart:blink:

Bu arada Çince bilen birisi şu Lumia 940'ın solundaki yazıyı çevirse iş anlaşılır. Ya da Bing Translator ile tarayarak öğrenebiliriz.
Bing Translate kamera ile başlıktaki (Lumia 940 yazısının solundaki) Çince yazıyı "yumuşak kalıp" diye çevirdi :kıskıs:

• Beğen
braayn

braayn

Üye
4K çekim yaparsa 32Gb az gelir

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Harbi harbi bu cihaz için ağustosa kadar beklerım ve alırım paramda olur işte ozaman adamamım wp de gelişmeler olursa bu telefon bana bir omur yeter artık

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Serhan
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Bence Microsoft yarın ki etkinlikte lumia 535 i yalnız bırakmaz :)

zaten Microsoft'un mobil sektöre iddialı bir giriş yapması bekleniyordu.

adamlar düşündüler iddialı giriş demek çok üst seviye bir cihaz çıkarmak mıdır?
belki evet
ama
herkesin alabileceği ucuz bir kaç telefonu da bu etkinlikte tanıtmak daha çok dikkat ⚠ çekebilir.

bu yüzden bence hepsini aynı etkinlikte tanıtırlar

ama şöyle bir sorun var Microsoft böyle bir cihaz hazırlamış olsa ve tanıtımına bu kadar yaklaşmış olsa şimdiye kadar onlarca reklam yapmış olurdu. :) ne de olsa Microsoft' tan bahsediyoruz reklam yapmasını iyi beceriyorlar

dakamon

dakamon

Üye
940 ı şubattan önce bekleniyorum. Bence şubattaki büyük fuarda bu telefonu tanıtır. Hatta belki winp10 dan da bir kaç ipucu verirler. Şubata kadar ms den wp adına bir şey beklemeyin derim ben.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
wpfurkan

wpfurkan

Üye

belki evet
ama
herkesin alabileceği ucuz bir kaç telefonu da bu etkinlikte tanıtmak daha çok dikkat ⚠ çekebilir.

ama şöyle bir sorun var Microsoft böyle bir cihaz hazırlamış olsa ve tanıtımına bu kadar yaklaşmış olsa şimdiye kadar onlarca reklam yapmış olurdu. :) ne de olsa Microsoft' tan bahsediyoruz reklam yapmasını iyi beceriyorlar

Microsoft maalesef pazarlamayı hiç beceremiyor. Hep ama hep google ve apple'in gerisinde kalıyor. Çok iyi cihazlar yapsalar bile tanıtımını beceremiyorlar. Samsung gibi reklam yapsa o surface'ler şimdiye rekor kırardı. Nokia reklamı Microsoft'an daha iyi beceriyor. İnşallah o elemanlarda Microsoft'a geçmiştir faydaları kesinlikle olur.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben bu özellikleri sevdim. Keşke güneş enerjili şarj ile birlikte gelse.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

belki evet
ama

Üst seviye amiral gemi nitelikli bir cihaz beklenmiyor yılbaşından önce.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

Üst Alt