OnurYurdakul Üye skynet' Alıntı: Evet arada atıyor zaten kalitede hiç iyi değil ben direk sildim Genişletmek için tıkla ... Ben silmedim dursun belki guncellerler
skynet' Alıntı: Evet arada atıyor zaten kalitede hiç iyi değil ben direk sildim Genişletmek için tıkla ... Ben silmedim dursun belki guncellerler
enessrsy Üye OnurYurdakul' Alıntı: Atıyo bende sizdede atıyormu ? Genişletmek için tıkla ... Atmıyor ama dediğim gibi görüntü kalitesi hesap makinesinden hallice.
OnurYurdakul' Alıntı: Atıyo bende sizdede atıyormu ? Genişletmek için tıkla ... Atmıyor ama dediğim gibi görüntü kalitesi hesap makinesinden hallice.
OnurYurdakul Üye enessrsy' Alıntı: Atmıyor ama dediğim gibi görüntü kalitesi hesap makinesinden hallice. Genişletmek için tıkla ... Yakınsa güncelleme gelir neyse
enessrsy' Alıntı: Atmıyor ama dediğim gibi görüntü kalitesi hesap makinesinden hallice. Genişletmek için tıkla ... Yakınsa güncelleme gelir neyse
ON9 Üye Bende yüklü. skynet' Alıntı: Hadi 520,620 neysede 920-925 gibi telefonlara nasıl vermezler Genişletmek için tıkla ... Mağazadan indirdim 920 'ye ilginç geldi şimdi Yavaşl GianniInfantino' Alıntı: Yavaşlatma yok mu gerçekten yoksa ben mi bulamadım? Genişletmek için tıkla ... atma zaten yoktu tanıtımında da sadece videolardaki sallanma ve optik kaymaları enaza indirgemek idi. Ama şimdilik sadece hızlandırıyor videoyu. Mantığını çözemedim ben
Bende yüklü. skynet' Alıntı: Hadi 520,620 neysede 920-925 gibi telefonlara nasıl vermezler Genişletmek için tıkla ... Mağazadan indirdim 920 'ye ilginç geldi şimdi Yavaşl GianniInfantino' Alıntı: Yavaşlatma yok mu gerçekten yoksa ben mi bulamadım? Genişletmek için tıkla ... atma zaten yoktu tanıtımında da sadece videolardaki sallanma ve optik kaymaları enaza indirgemek idi. Ama şimdilik sadece hızlandırıyor videoyu. Mantığını çözemedim ben