bugun onurair'den ucak bileti almaya caliştim. Pc'den chrome ile girdim bir turlu aliş yapamadim. Onurairi aradim chrome tarayici ile giriyorsunuzdur artik yandex veya ie kullaniyoruz dedi.![]()

Chromium açık yazılımdan üretmişler.o yüzden birbirlerine oldukça benziyorlar.
Yandex Chrome'un modifiyeli hali değil mi![]()

İkiside çocuk gibi kavga ediyorlar![]()

pc deki windowsdan kimse memnun değil ama arama motoru googledan tarayıcı chromedan video platformu youtubedan eposta gmailden istisnasız herkes memnun. mobil platformda wp, android ve iosdan gerideyken bide googleın youtube gmail maps earth chrome gibi servislerinden yararlanamıycak olduğunu bilen adam wp almazolan mıcrosofta olur dıyen arkadaslar cogu kısı 3 4 yılda bır pc degıstırıyor youtubeyı yasakladıgı ıcın baska ısletım sıstemlı pc alacak arkadaslar cok yanılıyorlar. Ayrıca ınternetın yuzde 90 ı wındows ısletım sıstemı uzerınden erısılıyor. Wındows kullanıcıları olmadıgı zaman googlenın hıtlerı cok buyuk oranla duser
pc deki windowsdan kimse memnun değil ama arama motoru googledan tarayıcı chromedan video platformu youtubedan eposta gmailden istisnasız herkes memnun. mobil platformda wp, android ve iosdan gerideyken bide googleın youtube gmail maps earth chrome gibi servislerinden yararlanamıycak olduğunu bilen adam wp almaz

işte sorunda burda.Sadece Windows kullanan bir kişi Windows'dan daha iyi sistemler olduğunu bilmiyor
ayrıca Windows kullanan kişilerin başka bir işletim sisteminin olduğundan haberi bile yok .

işte sorunda burda.Sadece Windows kullanan bir kişi Windows'dan daha iyi sistemler olduğunu bilmiyor![]()
Tartışma çıkarmaya gerek yok.Çünkü sonucu dünyanın süper bilgisayarlarında kullanılan sistem söylüyor
Bence Windows'tan daha iyi bir işletim sistemi yok. Yine tartışma çıkarmıyalım senin için o iyi benim için Windows.

Tartışma çıkarmaya gerek yok.Çünkü sonucu dünyanın süper bilgisayarlarında kullanılan sistem söylüyor
Ama haklısın.Zevk Meselesi.
neden anlamak istemiyorsunuz anlamıyorum
Windows pc'ler için üretilmiştir ve sadece Microsoft üretir. Süper bilgisayarı Microsoft üretirse içinde Windows koyabilir. Ama Linux'ü herkes üretebilir bu onun daha iyi olduğunu göstermez
Senlemi tartıştım hatırlamıyorum ama şu süper bilgisayar olayını yine biriyle tartışmıştımneden anlamak istemiyorsunuz anlamıyorum
Windows pc'ler için üretilmiştir ve sadece Microsoft üretir. Süper bilgisayarı Microsoft üretirse içinde Windows koyabilir. Ama Linux'ü herkes üretebilir bu onun daha iyi olduğunu göstermez

Dediğinin ne alakası olduğunu anlamadım.benim bahsettiğim Windows max. 128 - Bit e kadar destek sunuyor.Ve belirli bir yüksek donanıma kadar çalıştırmaya izin veriyor(ki onu da verimli kullanamıyor
Linux da böyle bir sınır yok.. Ayrıca Windows dan çok daha stabil..
Linux'ten işletim sistemi gibi bahsediyorsun. Demek istedğim de o süper bilgisayarları yapanlar Microsoft olmasığı sürece içine Windows koyamazç örneğin herhangi bir geliştirici Windows çekirdeğini kullanarak işletim sistemi yapamaz, bunu sadece Microsoft yapabilir ama Linux çekirdeği ücretsiz ve özgür bir çekirdektir isteyen geliştirici yapabiliyorsa işletim sistemi yapar. bu onun iyi olduğunu göstermez.

Sen benim demek istediğimi anlamadınki be kardeşim![]()