Microsoft Flash player'i geri itti, bu da demek oluyor ki...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kedi Yavrusu

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Flash player'i geri itti, bu da demek oluyor ki...
yakında çoğu site html5'e geçecek. Çünkü windows 8'de ve ie10'da flash player kullanmadı. Sadece windows mu var diyenler için, Apple'ın da flash player'i ittiğini söylemeliyim.

Nedeni bilinmez ama, bu demek oluyor ki siteler yakında html5'e dönebilir, biz de rahat ederiz.

• Beğen
Tepkiler: n000k

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sonunda html5 e geçiliyor flash playerı sevmiyorum :kotu:

slant1111

slant1111

Üye
O değlde adobe apple dan da yemsti smdi en byk dostunu kaybetti

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T
lolaman

lolaman

Üye
benim için farketmez :D

fnldstntn

Üye
Dostum o sadece Windows 8 in tablet sürümünde desktop ve laptoplarda flash desteği olacak...

seyfipasa

seyfipasa

Üye
avi desteklemeyen telefonlara ii olur o zaman:islik

spartuas

spartuas

Üye
s3 ler .avi uzantisini destekler :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
yahu sadece tabletlerde olsa ne olur win8 arsyüzünü gördün mü pc de aynı arayüzle başlıyor sonra kendin değiştiryorsun misal tablet-pc-telefon u entegre çalıştaracak bir sistem toptan ie10 dan kaldırıldı sadece diğer tarayıcılar destek vericek ki artık steve jobs un dediği gibi işlemci canavarı sistemin gücünü emiyor ipad de flash kullansaydık 10-15 saatlik batarya performansı 1-1.5 saate düşerdi diyor

_ardaa

_ardaa

Üye
flashın bitmesi iyi olur html5 çok daha düzgün ve flash gibi dual core makinalar da bile kasma yapmıyor, microsoft çok uğraştı bitiremedi silverlight çıkardı karşısına olmadı w3c ile bitirecekler gibi flash olayını.

pRime.

pRime.

Üye
Evet ya bitsin şu flash firefox'un bilgisayarımda kasmasının tek nedeni. :D

serkanet

Üye
hd videolarda son sistem bilgisayarımı ızdıaba döndüren yazılım git artık istemiyoruz seni :)

Lenneth

Üye
1080p videoyu bilgisayarla oynatırken eziyet çektiren teknoloji flash, kahrolsun :ehe

• Beğen
Tepkiler: n000k
pRime.

pRime.

Üye
Herkes içini dökmüş ya :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
vaaaaayy şimdi taşlar yerine oturmaya başladı. Html5 teknolojisi bildiğimiz üzere flash gibi kasmayan teknoloji. 5800'da bile kullanılabiliyor. Şimdi mobil alanda sektörler html5 üzerinde ilerlemeye başladıklarında ben şahsen "ne yapıyor bu mallar" diyordum, çünkü apple html5 üzerinde ilerliyordu, nokia html5 üzerinde ilerliyordu, meego ile en iyi mobil html5'i yaptılar, safari mobil tarayıcı html5'te ilerledi. Aslında bakılınca bu çok mantıksızdı. Çünkü android gibi flash koymak varken kim html5'i ne yapsındı. Ama bu son html5 darbesi windows 8 ve ie10 ile vurulunca anladım ki, ortada google'a karşı çok büyük ve ortak bir oyun var. Google'ın rakipleri flash üzerinde değil de html5 üzerinde ilerlerken, apple, nokia, wp7, meego, windows ve ie10 ile tüm web siteleri html5 zorunluluğuna bırakıldı ve bu da demek oluyor ki flash'ın dolayısıyla android'in pabucu dama atılacak bu dev ortak planla.

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen yha su plash olayı çok kastırıyo html 5 e geçmek daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt