Microsoft Facebook Senkronizasyon

Sponsorlu Bağlantılar

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Facebook Senkronizasyon
Uzun zamandır tlf da facebook sohbet e bağlanamıyordum denemedık yol kalmadı neyse yeni outlook hesabımı açtım bunun la yeni facebook adresi açtım ve sonunda telefon dan sohbete bağlanmaya başladım aklıma şu geldi eski facebook hesabım gmail hesabından açılmıştı Microsoft ve Google arasında suren surtuşme sanırım

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Hmmm bak sen bizim Microsoft'a :good:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
olay google'ın CardDav ve CalDav protokollerinde wp'yi engellemesinden kaynaklaniyordu fakat microsoft gdr2 ile bu sorunu da ortadan kaldiriyor.

IVI-Elia

Üye
Ama benimki zaten Outlook ama olmuyor yine.Sanırsam yeni bir Facebook açmak gerekiyorsa ohooo( çünkü açtığım e posta hotmaildi sonradan güncellememiştim]

hasansen_83

hasansen_83

Üye
    Konu Sahibi
benim aylardır sohbet sorunum vardı alikemal bilir ama yenı outlook hesabın da bunu cozmuş oldum :)

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Ben gmail kullanıyorum hiç bir sorun yok gayet iyi eğer google bir şeyleri engellemek istiyorsa mail bağlantısını engeller facebook ayrı bir şirket ayrı bir anlaşma demektir böyle bir şey varsa eğer facebook buna tepki gösterirdi

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Facebook email değiştir olay cozulsun

shanol28

shanol28

Üye
bende de senkronizasyon sorunu oldu bir ara bunu çok araştırdım.çözümü bir outlook hesabı edinip facebookta bu hesabı ana mail yaparak çözdüm.biraz zahmetli gibi gelsede kişilerdeki hesapların tamamını silip outlook hesabı kurduktan sonra bu hesabı facebook twitter vs. hesaplarınızda ana mailiniz yapmanız herzaman kolaylığı beraberinde getirecektir.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
şu güncellemeler gelsin artık ya

Takipçi Satın Al

Üst Alt