Haber Microsoft, Dev Oyun Yapımcısını Satın Alıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
Kardeşim takıldığın yere bak . Burası sozluk fln değil o yüzden çok takılma . Eğer orda direk şirketini demiş olsa tamam derim bariz başka anlam çıkıyor . Sen direk şirketi satın almış cumlesinden o kadar abest bir anlam çıkmıyor ve çok dikkatli bakılmayıncada anlamda bir hata olmuyor .
Sözlük ya da düzeltme yapılan bir yer olup olmaması benim düzgün Türkçe yazmaya çalışmamı etkilemez. Eğer Yakup abiye sadece yazdığının hatalı olduğunu belirtmek için yazsaydım (ki konunun akışına göre zaten değil) bunu direkt yapardım çünkü bir kaç kez yapmışlığım var, ama öyle yapmadım yazdığımın bir latife olarak algılandığını sanıyorum. Yakup abiye başka anlam aramadığı için teşekkürler ederim.
Son olarak istediğiniz forumu gezin, konu dışına çıkılmayan bir konu varsa helal olsun ben buradayım.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

dedereis123

dedereis123

Üye
Çıkılmayan yoksa bizde farklı olalım çıkmayalım yani . Ama oyle bir yorum yazmışsın ki herkes latife olarak anlamaz . Şuan bile birbirinize bunu yazarak zaten konu dışına çıkardık . Kusura bakma yani burda sana karşı birşey demek istediğimden fln yazmıyorum . Sadece hani oyle şeylere takılmasak daha olabilir diye fikrimin sundum. Yoksa yorumunu da yazarsan lafınıda sokarsın sana kalmıştır .

• Beğen
Tepkiler: beats

Emre

Üye
Bugün Duyuru Gelebilir,
Çok Basit Oyun Sadece Wp İçin Olacak. Diğerlerinde Olmayacak Microsoft Kullanıcı. Çekmek İçin Bunu Yapar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün Duyuru Gelebilir,
Çok Basit Oyun Sadece Wp İçin Olacak. Diğerlerinde Olmayacak Microsoft Kullanıcı. Çekmek İçin Bunu Yapar.
oyun zaten şu anda Xbox, İos ve Android platformlarında mevcut. Ayrıca basit dediğiniz oyunun geçen yılki geliri 400 milyon USD

• Beğen
Tepkiler: Serhan, m542tf ve emz
Fenomenon

Fenomenon

Üye
ms alırsa fiyatı 2 katına çıkar :)

Emre

Üye
oyun zaten şu anda Xbox, İos ve Android platformlarında mevcut. Ayrıca basit dediğiniz oyunun geçen yılki geliri 400 milyon USD
Basit derken Microsoftun yapacağı iş çok basit Nokia xleri windows phone dönüştürdüğü gibi.
bu amacı beli olmayam oyunuda diğer platformlardan kaldırır.
Halbuki Satış Sayısıda İyi Sorun Android Tutarsa WP Kimse Almayacak Yada Bundada Açık Olabilir.

Son düzenleme:
Serhan

Serhan

Üye
Minecraft diğer platformlardan kalkarsa bütün herkes isyan eder ben bile

• Beğen
Tepkiler: emz
Serhan

Serhan

Üye
MC den beklenir ama sırf google ya inat yapar o kendi uygulamalarını wp ye koymadı diye.ama eski sürümlerini indirirler o ayrıda bence microsoft pcdeki le aynı yapar :eller:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Satın alma tamamlandı. Oyun wp'ye gelir inşallah

Emre

Üye

Microsoft >> Minecraft Satın Aldı

• Beğen
Tepkiler: Serhan
dakamon

dakamon

Üye
Bizim burası da wp forumdan microsoft forumuna doğru dönüyor :D:D

• Beğen
Tepkiler: emz ve 4MaGuS
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Andoroid de herşey belesde çok hoş oluyor ama beleş olmayanlar tek basina wp mazasiyla rhatlikla yarisir ben glu oyunlarini tek oyanrim çok kaliteli kredi hilesini yukledim cosuyor

• Beğen
Tepkiler: Serhan
zaakaan

zaakaan

Üye
Bence Microsoft bize ücretsiz sunsun oyunu, Android ve iOS'da %100 zam yapsın, bizim vereceğimizi onlardan alsın :D tabi yok öyle bir dünya :D ticari olarak da yanlış olurdu zaten :)

• Beğen
Tepkiler: emz ve Serhan
Rainesto

Rainesto

Üye
Bize kıyak geçip bedava yapsa :D

emz

emz

Üye
Oyunun bedava olacağını ve Windows Phone kullananlar için özel araçlar olacağını duydum ama ?

Cidden muhteşem olur :D

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
pirenuri

pirenuri

Üye
Oyun bedava olacakmış. Ayrıca wp kullanıcılarına ek özellikler getirilecekmiş. Sanırım kullanıcı çekme politikası için yapılıyor

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, emz ve zaakaan
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Oyun bedava olacakmış. Ayrıca wp kullanıcılarına ek özellikler getirilecekmiş. Sanırım kullanıcı çekme politikası için yapılıyor
o farklı türk forum sitelerinin söylediği haberler onlara pek güven olmaz yabancı kaynaklı bir haberde okuduysanız belki doğrudur ama pek sanmıyorum ms nin bu güne kadar ne ayrıcağını gördük biz şuanlık ayrım yapmıyor ms ne varsa herkeze paylaşıyor popüler olmak için biraz daha ama ilerde belki wp özel ekstra seçenekler sunar diye düşünüyorum

The Pierre

The Pierre

Üye
Android ve ios kullanıcıları artistlik yapıyordu minecraft ınız yok oyunu alamazsınız diye komple şirketi aldık :D gelin şimdi artistlik yapın

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve emz

Üst Alt