Haber Microsoft, Dev Oyun Yapımcısını Satın Alıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Allah Şükür Bizde Nokia Batırmadık
Onun rezil etmedik
Ona Yardım bile ettik Orijinal YouTube Uyglmsını Nokia Store Yayınladık
Microsoft Nokiaya hain pusu kurmadan önce yaptık bunları
Windows Phone Komplo ile kurulmuş bir sistemdir onun arkasında Nokia olmasaydı çoktan tarih olmuştu
elopu kiralayarak gönderildi. [Hain Microsoft]

Hani nerede orjinal youtube uygulaması.
Android Windows üzerinden ortaya çıktı,şimdi aklı sıra çamurlaşıyor.Msnin bir çok uygulaması var g.playde,hangisini gıcıklık yapıp kaldırdı.
Kurt kocayınca kurdun maskarası olurmuş.
Yaptığı tam bir hainlik andronun.hainlerlede işim olmaz.
Çoluk çocuk yazılımı.50liralık cihazda bile andro var, tam bir piyasa malı.
Daha ne olsun

• Beğen
Tepkiler: emz ve zaakaan

TurboCall

TurboCall

Üye
Arkadaşlar hiç bir oyun Windows Phone'da paralıyken başka platformlarda ücretli olmaz. Evet Android sürümleri ücretsiz olan içerikler var ama emin olun para verip satın almanız daha iyi. Çünkü Android sürümlerinde tam içerikli oyunlar illegal yüklemeyi engellemek için reklam destekli uygulama içi satın alma içeriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Heralde bu gibi oyunlarda reklam rahatsiz etmez? Bir ucretli bir ucretsiz yapiabilir Androidde oldugu gibi.

Ekli dosyalar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Heralde bu gibi oyunlarda reklam rahatsiz etmez? Bir ucretli bir ucretsiz yapiabilir Androidde oldugu gibi.
ben reklamlı herşeye karşıyım bunun yerine uygulama almak daha mantıklı bence, bu arada reklam işine hiç girmezsen çok daha iyi olur ya sonra hepsi böyle yapar

serinaga

serinaga

Üye
Microsoft bedavaya iş yapmaz ama haydi hayırlısı bakalım, haber için teşekkürler ...

dakamon

dakamon

Üye
Bedavaya kimse iş yapmaz ;)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Yalnız konudaki oyunu bedavaya oynayabiliyorsun hiç bir sınırlama olmadan sadece online oynama konusunda premiumlu serverlara giriş yapamıyorsun.Buda hiç bir dert değil çünkü binlerce crackli server var.Eğer minecraft'ı satın alıp temelli paralı yaparsa hiç bir kazanç yapamaz zarara uğrar...Yada oyun içi paralı yaparsa birşey diyemem.

dedereis123

dedereis123

Üye
Microsoft yorumlarımıza baktı , dedi bunlara oyun getirtmek yetmiyor direkt şirketleri satın alayim ... Kaymağı güzel diye Afyonu da alır yakında benden demesi .

• Beğen
Tepkiler: The Pierre, emz ve YkPkY
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
2 milyar dolar mı :) çok olmuş abi :D battlefield 4 ün 100 milyondolara mal olmuş mesela :)
Sanırsam ali kemal abi microsoft'un mojang'a verdiği parayı söylüyor oyunun yapım maaliyetini değil.

YkPkY

YkPkY

Üye
Direk şirketi satın almış görünüyor

beats

beats

Üye
Direk şirketi satın almış görünüyor
Nerede direk şirketi almış, elektrik işine mi giriyor yoksa ? Yok yahu direk şirketi değil, Mojang adlı şirkete talip olmuş. :kop:Noktalama eksikliği sonuçları ve "k"den sonra bir "t" iyi giderdi. :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood, emz ve YkPkY
SHS

SHS

Üye
e sonuçta para konuşur :kro2:

YkPkY

YkPkY

Üye
Nerede direk şirketi almış, elektrik işine mi giriyor yoksa ? Yok yahu direk şirketi değil, Mojang adlı şirkete talip olmuş. :kop:Noktalama eksikliği sonuçları ve "k"den sonra bir "t" iyi giderdi. :)

Yıkılıyorum şuan :D gece gece.ne bozuk moral kaldı ne bişi.
Direklerde titanyumdan yapılıyormuş,bişey çarptığında geri eski haline geliyormuş,çarpanada bi'şey olmuyormuş.
Kopuyorum şuan.
Benden sağlıklı yaşa

• Beğen
Tepkiler: emz ve beats
YkPkY

YkPkY

Üye
Manyakmısın ne.
Halen gülüyorum,uygulamadan yazdığım için smiley koyamıyorum,yoksa onlarda yıkılacaktı .....,, :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emz
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Microsoft'un alışveriş yapma hastalığı var galiba;
Crytek'i Xbox için satın alma iddaları
cyanogenmod ihtimali
şimdi de bu olay :)

dedereis123

dedereis123

Üye
Kardeşim takıldığın yere bak . Burası sozluk fln değil o yüzden çok takılma . Eğer orda direk şirketini demiş olsa tamam derim bariz başka anlam çıkıyor . Sen direk şirketi satın almış cumlesinden o kadar abest bir anlam çıkmıyor ve çok dikkatli bakılmayıncada anlamda bir hata olmuyor .

• Beğen
dedereis123

dedereis123

Üye
Amacım tartışma başlatmak değil , sadece konu başlığıyla alakasız sozluk gibi şeyler yazmasak daha iyi .

• Beğen

Üst Alt