Haber Microsoft Ceo'su mobil tartışma programı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Ceo'su mobil tartışma programı
ms nin ceosu Satya Nadella mobil tartışma programı yapacakmış bu gün onların saatine göre 13:00 da buda bize göre 19:00 gibi bir süre civarında canlı yayın yapılacak sanarım

burdan izlene bilir

bahaddin53

bahaddin53

Üye
amaç ne olcak burda kardeş ?

dakamon

dakamon

Üye
bulut ve mobil tartışma konusu altında program yapılıyor ve şuan ios apedler için office tanıtımı yapılıyor
Satya yapılacak olan build etkinliğinden bahsedecektir wp8.1 den bahsetmezse olmaz. Oradaki haberciler kesin soracaklardır 8.1 i

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Satya yapılacak olan build etkinliğinden bahsedecektir wp8.1 den bahsetmezse olmaz. Oradaki haberciler kesin soracaklardır 8.1 i
inş. dinliyorum pek fazla ingilizce olmasada anlaşılır 8.1 ile iligli bir şey konuşulursa

dakamon

dakamon

Üye
inş. dinliyorum pek fazla ingilizce olmasada anlaşılır 8.1 ile iligli bir şey konuşulursa
Valla satya nadalle MS nin bulut teknolojileri bölümünün başındaydı MS nin başına geldi hala buluttan bahsediyor :) Yahu wp den de bahsetsene be adam :)Şu andan itibaren build ten bahsedecek :) Hadi bakalım :)Salak bu adam ya :/ tamamen ipad için office uygulamalarının tanıtımını yaptılar :(

kamil5028347

kamil5028347

Üye
yayın gitti bittimi yoksa

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
Valla satya nadalle MS nin bulut teknolojileri bölümünün başındaydı MS nin başına geldi hala buluttan bahsediyor :) Yahu wp den de bahsetsene be adam :)Şu andan itibaren build ten bahsedecek :) Hadi bakalım :)Salak bu adam ya :/ tamamen ipad için office uygulamalarının tanıtımını yaptılar :(
aynen program bitti full onları konuştular milleti heyecanlandırmak için mi yapıyorlar nedir anlamadım ya, şu programda biraz wp8.1 den bahsetse ne olacaktı

capkino06

Üye
27 Martta Microsoft basın etkinliği düzenleyecek diye bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum bu o olmasın?

Üst Alt