Mazlum Somer
Üye
-
Konu Sahibi
-
Neyse Can'ım Google sürdü de n'oldu?sürecekler ama,malesef.
Neyse Can'ım Google sürdü de n'oldu?
benim duydugum haberlerde ms'in huawei ile nokianin wp8 cihazlarinin başarisiz olma ihtimaline karşi ikinci plan olarak hazirlik yapildigi yonunde.
İnternetteki haberlere göre Microsoft, kendi markasını taşıyacak "Surface Phone" modeli için "Huawei" ve "Mediatek" ile birlikte çalışma yürütüyormuş. Telefonun gelecek yıl çıkması planlanıyormuş.
Nokia için çok kötü bu işte.
tam aksine nokianin aklini başinda tutmasini saglar. Microsoftun asıl rahatsizligi nokianin wp yerine lumia ismini onplana cikartmasi.
Vallahi bilmiyorum da bu bizler için iyi haber
Microsoft ta az çakal değil haawp de nokia nin kral olacağını anladığı için htc yi reklam yüzü olarak gösteriyo , sonra tablet üretecek dedikoduları vardı şimdi de bu ama bi de onların tarafından düşünürsek adamlar haklı , yani nokia zaten extra özelliklerle önde, bi de ms nokia yi reklam yüzü yapsaydı htc ve samsung ile arası bozulacaktı rekabet olmayacaktı
valla htc reklam yüzü ola dursada Nokia karşısında hiç şansı yok hele Nokia avrupada operatörlerle anlaşmışken htc fıs.. Wp de nokia nın rakibi yok ama ms olabilir o da zannetmiyorum en fazla orta seviye bir cihaz yaparlar.. Tablet dedikodusu derken Microsoft un bir tableti var ve yakında satışa çıkacak kardeşim.
ışte ben onu dedikodu da kaldı sanıyordum . Anlaşılan bi tarih bilgimi geliştirmem lazım
ms surface rt tablet 26ekim'de 350$ fiyatla satişa cikiyor.
O fiyatla da rekabet edebilecek mi abi acabanexus 7 ile kindle fire ile falan burda gene 1000 tl yi görür o alet
ms bile b planını hazırlamış ya Nokia başarısız olursa Nokia napacak abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?