Microsoft Apps'tan Arta Kalan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Apps'tan Arta Kalan
Bi kaç gün önce Nokia Suite ile c6-01'e Microsoft Apps'i kurdum ve sonra kaldırdım ama ardında bi uygulama bıraktı :D resim koyacaktım ama forum izin vermedi. şöyle söyliyeyim, uygulamanın simgesi mavi ve 2 beyaz dişli bişey var bu simgede. uygulamaya girdiğimde üstte "Office e-postasına, belgelere, ajanda, rehber ve sohbet mesajlarına esişebilmek için hesap bilgilerini girin" yazıyor. Bu uygulamayı kaldıramadım. Nasıl yok edebilirim bunu :)

yunuq58

yunuq58

Üye
bnde haritalari yukledim acilmiyo kaldriyim dedm kaldramyrm yardmm :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
cities dosyasını sil

yunuq58

yunuq58

Üye
o nerede cities klosörunde ise yok

asigsasi

asigsasi

Üye
Bi kaç gün önce Nokia Suite ile c6-01'e Microsoft Apps'i kurdum ve sonra kaldırdım ama ardında bi uygulama bıraktı :D resim koyacaktım ama forum izin vermedi. şöyle söyliyeyim, uygulamanın simgesi mavi ve 2 beyaz dişli bişey var bu simgede. uygulamaya girdiğimde üstte "Office e-postasına, belgelere, ajanda, rehber ve sohbet mesajlarına esişebilmek için hesap bilgilerini girin" yazıyor. Bu uygulamayı kaldıramadım. Nasıl yok edebilirim bunu :)

bu sorun bendede var üzerine basılı tuttuğum zaman sil veya kaldır yok

- - - Eklendi - - -

yokmu dostlar bu sorun başına gelen microsoft uygulaması menüde kaldı. Yüklü uygulamalarda gözükmüyor format atmak istemiyorum

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
evet format atmadan yok etmenin bi yolu yok mu bu uygulamayı?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Anca hard formatla silinir kardeş bende sms sorunu yaptı anca hard format düzeltti...

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Microsoft Apps yüklü uygulamalardan kaldırılabiliyor ama Pixienablers eklentisi yüklü uygulamalarda görünmüyor ve kaldırılamıyor bu yüzden o arta kalan programı silemiyorsunuz. Çözümü telefonu formatlamak. Çünkü x-plore yada başka bir dosya yönetici programıyla gerekli dosyaları bulup silsenizde sms sorunu yada eposta sorunu yaşayabilirsiniz.

asigsasi

asigsasi

Üye
peki soft format bu işi çözmez mi

- - - Eklendi - - -

yada yazılım güncellemeyi bellesek gidermi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
soft format la hem uygulama silinir hemde uygulamanın kaplamış oldugu mb alanı geri gelir.

serinaga

serinaga

Üye
Sanırım format şart ...

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
peki hard formatla telefonun hangi kendi uygulamaları silinir? Geri getirebilir miyim? Bu hard formatın herhangi bi riski var mı :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Soft format düzeltmiyo arkadaşlar program yine yerli yerinde kalıyo ve tabi ki de sorunları da... Hard format şart...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
soft formatla tüm dosyaları siliniyor

hizan

hizan

Üye
en kesin çözüm yazılımı tekrar yüklemek.

asigsasi

asigsasi

Üye
yazılımı tekrar yüklesende yazılım güncellemeler simgesi gelecek ekrana bu sefer

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Ben bu sorunu hard format atıp ardından flash ile çözmüştüm.Başka bir yolu yok.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
soft formatla bişey silinmez soft format sadece ilk ayarları geri yükler o yüzden veri silecek format gerekir oda hard. Suitten yazılımı tekrar yüklemekte silme işlemi uygulamayacağından uygulama kalır. Malesef veri sil geri yükle ve hard format şart yada direk flash ama önce format sonra flash öneririm.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
soft formatı bir deneyin isterseniz sizin dediğiniz geri yükle ile yapılan ayarları sıfırlama soft format telin orjinal dosyalarına dokunmaz ama dışardan yüklenilen tüm uygulama müzik resim vs siler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt