Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anlaşıldı hard formatsız olmayacak neyse kalsın pek bi zararı yok şimdilik uygulama menüsünde durmasından başka. ilerde başka sorunlarla da karşılaşırsam eğer çok gerekirse hard format atarım
[ENGİN]
Üye
benim format atınca güncelleme simgesi geliyor otomatik kontrolu kapalı yapınca birdaha kı formata kadar o simge gelmiyor.
asigsasi
Üye
bu ekrandaki simgeyi kapatmanın yolu yokmu
- - - Eklendi - - -
bu simge 2 gündür açıktı ve az önce ipuçları mesajı geldi nokia üyelik bilgilerimi güncelledim ve gitti hele şükür
serdar_gs
Üye
[ENGİN];5103746' Alıntı:
soft formatı bir deneyin isterseniz sizin dediğiniz geri yükle ile yapılan ayarları sıfırlama soft format telin orjinal dosyalarına dokunmaz ama dışardan yüklenilen tüm uygulama müzik resim vs siler.
Soft format acaba hangi sürücüye dediğiniz işlemi uyguluyor? Uygulamalar genellikle E sürücüsüne kuruluyor veya hafıza kartına. Resim, Müzik, Video gibi dosyalarımızı zaten hafıza kartında tutuyoruz. Bu yüzden bunların silinmesi söz konusu değil zaten soft format birşey silmez sadece geri yükler. C sürücüsüne mecburi yüklenmesi gerekenler yükleniyor. Geri yükle (soft format) dediğimizde benim bildiğim orjinal ayarlar tekrar yükleniyor hiç bir silme işlemi uygulanmıyor (uygulamalar ve yüklediklerimiz için). Silinen ve geri yüklenen sadece sistem dosyaları olur. Veri yükle sil dersek E sürücüsünü komple silerek uyguluyor, Hard format atarsak C sürücüsünü komple silerek uyguluyor. Sonuç olarak bende şahsen bu sorundan dolayı çözümü sadece veri yükle sil yaparak + açılışta hard format + flash atarak çözdüm. Arkadaşta denesin ama olacağını sanmam keşke olsada hiç uğraşmasak.
[ENGİN]
Üye
soft format "veri sil ve geri yükle ile yapılır 7370 le aynıdır.geri yükle ile yapılan sadece tel üzerinde yaptığınız widget atama zil sesi vs ayarlarını sıfırlar.
otomatik kontrolu kapalı yaptıktan sonra teli kapatıp açarsan gelmiyor bidaha
asigsasi
Üye
[ENGİN];5106140' Alıntı:
soft format "veri sil ve geri yükle ile yapılır 7370 le aynıdır.geri yükle ile yapılan sadece tel üzerinde yaptığınız widget atama zil sesi vs ayarlarını sıfırlar.
- - - Eklendi - - -
otomatik kontrolu kapalı yaptıktan sonra teli kapatıp açarsan gelmiyor bidaha
Yanlış hatırlamıyorsam PixiEnablers C sürücüsüne kurulu bu yüzden hard format gerekiyor. Veri sil ve geri yükle soft formatı E sürücüsünü sıfırlıyor çünkü abi
[ENGİN]
Üye
valla bilemem ben veri sil ve geri yükle ile format atınca microsofttan eser kalmadı