Microsoft apps belası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft apps belası
Microsoft apps güncellemisini telefona yükledim sonra işe yaramaz diye sildim. Fakat sildiğim için nokia suitte aynı güncelleme habire gözüküyo. Güncellemeyi ortadan kaldırmak için yapılabilcek bişi yok mu =/

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bendede gözüküyor zararı varmı zaten telefondanda gözüküyor güncellemeye girince

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
Nokia suite'te hep aa yeni güncelleme var diyip açıyorum karşıma microsoft apps çıkıyo ona uyuz oluyorum sadece =D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
symbian3 genel bölümünden takip et ben öyle yapıyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yükle gitsin.

Mert_c21

Mert_c21

Üye
    Konu Sahibi
Zaten yükledim bi kaç defa sonra silince yeniden gösteriyo güncelleme olarak.

fatih54102

fatih54102

Üye
Herkes tutturmuş zararlı diye. Ya ne güzel orijinal word powerpoint excel geliyor, quickoffice den kurtuluyoruz ama siz gelmesin böyle güncelleme diyorsunuz.Amacınız ne sizin?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
demekki kimsenin ihtiyacı yok dostum birde mesaj gönderme sorunundan bahsediyor herkes

fatih54102

fatih54102

Üye
demekki kimsenin ihtiyacı yok dostum birde mesaj gönderme sorunundan bahsediyor herkes

İşte bu tip insanları anlamıyorum. Bunu yüklemezler gidip quickoffice yüklerler (üstelik paralı) sonrada nokiadan güncelleme beklerler. Ayrıca Mesaj gönderme sorunu felan da yok.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
İşte bu tip insanları anlamıyorum. Bunu yüklemezler gidip quickoffice yüklerler (üstelik paralı) sonrada nokiadan güncelleme beklerler. Ayrıca Mesaj gönderme sorunu felan da yok.

çoğunluk herzaman haklıdır forumda bir sürü konu var o kadar üye yalan mi söylüyor

ayrıca böyle tip insanları anlamanada gerek yok zaten niye kafana takıyorsunki

fatih54102

fatih54102

Üye
Eğer adam gibi kurmazlarsa tabi sorun olur.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
boşver dostum herkes işine yarayanı kursun

larten123

larten123

Üye
böyle kötü bir program görmemiştim yükleme boşver

akrep16

akrep16

Üye
Herkes tutturmuş zararlı diye. Ya ne güzel orijinal word powerpoint excel geliyor, quickoffice den kurtuluyoruz ama siz gelmesin böyle güncelleme diyorsunuz.Amacınız ne sizin?

çok büyük zararı var bende yükledim ve pişman oldum liync denen pro telefonumda ne kadar belge dosya mesaj rehber varsa hepsini paketlemiş net üzerinden göndermeye hazır halde bence zararlı

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Mesaj sorunu var millet ama Microsoft Apps ile bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Office pdf reader'lar çok iyi de liync, One Note gibi normal kullanıcı değil de sanırım şirketleri ilgilendiren uygulamaların olmaması gerekirdi bu da bir gerçek.

• Beğen
Tepkiler: Cane®
realplayer2

realplayer2

Üye
bende nokia haritalar suiti yüklüyorum hem mağaza hem suit hem telefon hala aynı güncelleme var diyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt