Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Microsoft apps belası
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert_c21
Üye
Konu Sahibi
Microsoft apps belası
Microsoft apps güncellemisini telefona yükledim sonra işe yaramaz diye sildim. Fakat sildiğim için nokia suitte aynı güncelleme habire gözüküyo. Güncellemeyi ortadan kaldırmak için yapılabilcek bişi yok mu =/
yaren_dede
Üye
bendede gözüküyor zararı varmı zaten telefondanda gözüküyor güncellemeye girince
Mert_c21
Üye
Konu Sahibi
Nokia suite'te hep aa yeni güncelleme var diyip açıyorum karşıma microsoft apps çıkıyo ona uyuz oluyorum sadece =D
yaren_dede
Üye
symbian3 genel bölümünden takip et ben öyle yapıyorum
OttomaN TigeR
Üye
yükle gitsin.
Mert_c21
Üye
Konu Sahibi
Zaten yükledim bi kaç defa sonra silince yeniden gösteriyo güncelleme olarak.
fatih54102
Üye
Herkes tutturmuş zararlı diye. Ya ne güzel orijinal word powerpoint excel geliyor, quickoffice den kurtuluyoruz ama siz gelmesin böyle güncelleme diyorsunuz.Amacınız ne sizin?
yaren_dede
Üye
demekki kimsenin ihtiyacı yok dostum birde mesaj gönderme sorunundan bahsediyor herkes
İşte bu tip insanları anlamıyorum. Bunu yüklemezler gidip quickoffice yüklerler (üstelik paralı) sonrada nokiadan güncelleme beklerler. Ayrıca Mesaj gönderme sorunu felan da yok.
İşte bu tip insanları anlamıyorum. Bunu yüklemezler gidip quickoffice yüklerler (üstelik paralı) sonrada nokiadan güncelleme beklerler. Ayrıca Mesaj gönderme sorunu felan da yok.
Herkes tutturmuş zararlı diye. Ya ne güzel orijinal word powerpoint excel geliyor, quickoffice den kurtuluyoruz ama siz gelmesin böyle güncelleme diyorsunuz.Amacınız ne sizin?
çok büyük zararı var bende yükledim ve pişman oldum liync denen pro telefonumda ne kadar belge dosya mesaj rehber varsa hepsini paketlemiş net üzerinden göndermeye hazır halde bence zararlı
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Mesaj sorunu var millet ama Microsoft Apps ile bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Office pdf reader'lar çok iyi de liync, One Note gibi normal kullanıcı değil de sanırım şirketleri ilgilendiren uygulamaların olmaması gerekirdi bu da bir gerçek.
realplayer2
Üye
bende nokia haritalar suiti yüklüyorum hem mağaza hem suit hem telefon hala aynı güncelleme var diyo