arkadasımın dediğine katılıyorum benim telefonda hackli idi. güncellemelereden sosyal aglar harita ajanda ve bu app 2.1 aldım rehber sizlere ömür tamamen uçtu gitti. sonra telefona tekrar Phoenix ile yazılım attım ve tekrar telefonu hackleyip baska hiç bir uygulama almadan tekrar kurdum ve rehber gitti. yani sonuç itibari ile sunu gözlemledim. hackli telefonda app2.1 işe yaramıyor ve bazı sıkıntılar oluyor rehber mesajlar gibi. ( rehberimi ayda 2 sefer yedeklerim) o yuzden işlemi tekrar denedim sonuç app 2.1 hackli telde olumsuz..... bilginize
ben de de hala 2.0 var başka güncelleme filan yok ben c7 orjinal belle kullanıyorum telim hackli ne rehber ne de mesaj sorunuyla karşılaştım allaha şükür tek sorun dosya yöneticisinden ve bu uygulamadan girdiğimde dosya biçimi desteklenmiyor adobe readerden giriyorum anca ben bir şey anlamadım bu işten.
Bende n8 var yükledim ama birtürlü giriş yapamadım birsi bana nasıl giriş yapıldığını anlatırsa çok memnun olurum. E mail falan soruyo etki alanı diyo daha çözemedim işi... Şimdiden teşekkürler...