micro sd şifre çözme

Konu Sahibi
micro sd şifre çözme
slm bende 1gb microsd hafıza kartı var şifreli bu şifreyi nasıl çözerim program varmı yardım edin

Ozan

Admin

http://www.maxicep.com/cep-icin-pc-...za-kartiniza-format-and-sifre-silme-2500.html

negative senin anlattığın mmc kartlar için arkadaş microsd demiş çözülmez

yya arkadaslar bende kırmızı soruişareti çıkıyo ne yapmalıyım??

PC kartı görmüyorsa MmcMedic çözmez çünkü programı incelediyseniz yaptığı tek işlem cmd komut satırına girdiğiniz format işleminden farksızdır. Hata mesajı alırsınız. File Explorer tarzı programlarda da S40 serisinde şifre içeren metin dosyası bulunmuyor ve ya yerini şu anlık bilmiyoruz ya da farklı bir formatta dosyalanmış. N serisi telefonlarla formatlamadım ama başka bir yolla çözmek için uğraşıyorum. Bilgi kaybı gibi sıkıntım yok devamlı yedek aldığımdan (şiddetle tavsiyemdir ayrıca) o açıdan muhtemelen kart formatla kendine gelecek. Bu arada şifreli kartların dosya sistemi RAW formatına dönüşür. Windows RAW formatını okuyamaz. RAW formatı NTFS, FAT, FAT32 gibi bir sistemdir. Eğer RAW formatında diskleri okuyabilen herhangi bir program bulabilirseniz, yüksek ihtimal kartınızı formatlayabilirsiniz. Artık bu kadar bilgi üstüne güçleri birleştirip arayalım bir şeyler 2 gündür bulamadım belki daha hızlı sonuca gideriz.

bence de arayalım arkadaşlar yoksa bütün bilgiler gidecek ..... bi daha mı şifre koymak .. aslaaa.... yanarım da yeni bebeğim oldu ve ilk günkü fotoları vardı içinde hala daha bi umut şifreyi hatırlamaya çalışıyorum.... telefona format atınca ne olduysa oldu kat şifre istiyo....