micro sd kart sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

murat188

Üye
    Konu Sahibi
micro sd kart sorunu
samsung galaxy ace 2 taktıgım 32 gb micro sd kart biçimlendirme yaptıktan sonra bilgisayarda gösteriyor cep telefonda göstermiyor sorun ne olabilir

emmonreo

emmonreo

Üye
önce başka telefonlara dene olursa telefonda sorun vardır ;)

murat188

Üye
    Konu Sahibi
denedim calısmadı başka micro sd kart koydum çalıştı am benimkinde tık yok

- - - Eklendi - - -

mini toal partition fat 32 olarak biçimlendirdim ama tip kısmımında primary gözükmüyor creat bölümünden de creat yapılmıyor

- - - Eklendi - - -

kcsoft

kcsoft

Üye
benimde öyleidi düzelmedi yenisini almak zorunda kaldım 8 Gb 20 :tl:

toonami

Üye
selam arkadaşlar aynı sorun benddede var 32gb sdcart tımda sdcartı nokia telefonda deneme şansım oldu sdcart deligibi çalışiyor ancak samsung note2 ye gelince içler acısı sorun sanırsam yazılım dan versionlardan kaynaklanıyor olmalı bazı arkadaşlar romlarda ve versionlarda denemeler yaptıklarını belirtiyorlar ve sonuçun mükemmel oldunu belirtmişler sonuç ya 16gb sdcart a devam yada romlarda ve versionları deneyip denemeler yapmakta umarım sorunu kesin olarak çozerler şansa bak note2 telefon kullanıyoz 16 gb sdcarttan yukarı sdcart kulanamıyoz rezil olduk arkadaşlara ))))))))

heathrow

heathrow

Üye
Arkadaslar, yeni konu acmak istemedim, o yuzden bu konu icerisinde soruyorum.

Benim micro sd karta ihtiyacim vardi. Bu aksam evde bir tane micro sd kart buldum. Benim eski nokia 5800'ın icinden cikti. Kart hafizasi 8 GB. O acidan bir sıkıntı yok. Ancak hafiza karti class 2. Yuvarlak icerisinde 2 yaziyor. Kullandigim cihaz xperia sp. Sormak istedigim bu devirde class 2 kart kullanılır mıYardım lutfen :)Yüksek çözünürlük ile video kaydederken, hafıza kartı sınıfı yani class fark ediyormuş. Yüksek cözünürlük video kaydı için class 10 falan olsa iyi olurmuş. Full HD çekim falan için yani. Sorumun cevabı bu. Fotoğraf çekiminde fark yaratır mı, bilmiyorum.