Micro Sd Hafıza Kartı Şifre Kırma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Lifeefes

Üye
Ayıp sizin yaptğnız gerçekten adam yardım istiyo siz ne yazıyosunuz arkadaşm bnde seninle aynı derteyim bnde araştırdım ama bir sonuç bulamadım

cursed14

Üye
linkler nerde .s

tabara13

tabara13

Üye
bunun caresi yokkkk

mert41994

mert41994

Üye
Dostum, o karta atabiliyorsan arkadaşın dediği gibi symbian işletim sistemli bir telefondan format at şifreden kurtul. Recover My Files gibi bir programla format ile kaybettiğin tüm verileri yüksek oranda geri getirebilirsin (bazı dosyalar tam anlamıyla geri dönüştürülemez)

huseyin_polat

Üye
teşekkürler sagol

batuhan1999

Üye
teşekkürlerrr

harunkulak

Üye
teşekkur eder

polypad

Üye
format at belki geçer

mt001

Üye
fdsfdsfddfassadsadfsd

---------- Eklendi @ 22:10:43 ---------- Yazıldı @ 22:07:43 ----------

fhdhfghfghfdg

mb_38

Üye
selamun aleyküm ağalar aynı sorun bende de var 5130 telefonum var açamıyorum linkleri bir daha atarmısınız

tekno147852

Üye
tşk.ler...

mucahit5411

Üye
Ne bicim mesajlar bunlar birisi jklkjhkkhjkj yazmış ya akil var mantık var buraya post kasmak icin geldiyseniz gidin başka foruma

ReoxqinG

ReoxqinG

Üye
    Konu Sahibi
sizler nsl bir üyesiniz soru sorulmuş cevaplara bak Allahım ya Ben admin olcaktımki..:sopa:
Arkadaşım konuya gelirsek benim tam bilgim yok ama forumu araştırmanı öneririm.

hiç sorma bende anlamadım ne yapmak istediklerini :D

- - - Eklendi - - -

Hahahaha biriside program işe yaramadı yazmış ulan paylaşılan birşey yokki ortada arkadaş :D

kerim385

Üye
Aynı sorun sahibiyim. 5130 cihazım var hangi hafıza kartını takarsam şifre istiyor ve biçimlendir diyor. Biçimlendirirken de hata veriyor kafayı yemek üzereyim.

sezaiz

Üye
sagol

scaner67

Üye
arkadaş adam problemini yazmış çözüm veren yok teşekkür,sağol ne bu yalakalık.nerde cevap ve açıklama kime ne faydası oldu ki

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
arkadaş adam problemini yazmış çözüm veren yok teşekkür,sağol ne bu yalakalık.nerde cevap ve açıklama kime ne faydası oldu ki

Aynen. Hepsi teşekkür etmiş! Bende de aynı sorun var, çözüm bulurum belki diye konuya girdiğimde pişman oldum!