Michael Jackson'un Son Hali (öcüüüüüü)

Sponsorlu Bağlantılar

Altun.

Altun.

Üye
bu adam napmaya çalışıyr anlamadım hala

c3r3n

c3r3n

Üye
yazık olmuş..

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Rengi baya açılmış ama ha :ehe

CanceR

CanceR

Üye
yazık ya başka bişi değil :ss o kadar uğraşırsan olcağı o :ss

umtt

Üye
buda kim ya ben tanımıyorum

CASHPISKO

CASHPISKO

Üye
yani KenDi eDDi KenDi ßuLDu . ßişy Demeye HaKKımız yoK HerHaLDe :)

yassose

Üye
yakinda mumyaya doner herhalde her tarafini sardirir boyle giderse eeeeeeee allah'in verdigi guzellikle oynanirsa sonucu bu herkes hakettigini yasar

acemi26

acemi26

Üye
öcüüüü tipe bak :ehe çok yakışmış yeni hali kendisine

_mj_

_mj_

Üye
arkadaşlar michael jackson hakkında demek hiç bişe bilmiyosunuz ki böyle abuk subuk yorumlar yaptınız helal olsun
öncelikle şunu söyliyim milletin ırzına mırzına göz koyduğu yok bunların hepsi bir söylentiden ibaret ve 2003 teki davada bu davayı jackson kazandı.bu söylentilerin nedeni ise çocukları çok sevmesi ve onlarla beraber vakit geçirmeyi sevmesi buna bağlı olarak da bu tip tecavüz söylentileri çıktı bunun nedenini de anlamış değilim.
2. olarak kendini beyazlatma çalışmaları: bu ne yazıkki michaelin şöhretine karşı yapılmış hücumlardan ve söylentilerden ibaret .şöyleki michaelın bir vitiligo hastalığı vardır ; ilk olarak 1993 yılında bu hastalığını gözleri dolarak anlatmıştır.bir kaç gün sonrada doktoru bu hadiseyi doğrulamıştır.
ve dikkat ederseniz dicem ama bilmiyosunuz onun için söylemiyim yıl geçtikçe derisinde yer yer beyazlanmalar görülür ve son olarak bu hale gelmiştir .ha yüzünü estekikle değiştirmiş olabilir ona bişe diyemicem çünkü bilmiyorum en azından sizler gibi bilmediğim konularda çok biliyomuş gibi yorum yapmıyorum ...
saygılar

korhan15

Üye
Gariban

> CeDRiC <

> CeDRiC <

Üye
:fkr::blink:AsLıNı İnKaR EdENiN AkıBeTi BuDuR..:zong::haha::bottom:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Len Bu Konuyu da Hortlatmışsınız.. Alla Alla Ya.. Bu Arada Foto Göremedim Ben.. :ss

xxxooo

xxxooo

Üye
abi bide müslüman oldu bu yawww

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar michael jackson hakkında demek hiç bişe bilmiyosunuz ki böyle abuk subuk yorumlar yaptınız helal olsun
öncelikle şunu söyliyim milletin ırzına mırzına göz koyduğu yok bunların hepsi bir söylentiden ibaret ve 2003 teki davada bu davayı jackson kazandı.bu söylentilerin nedeni ise çocukları çok sevmesi ve onlarla beraber vakit geçirmeyi sevmesi buna bağlı olarak da bu tip tecavüz söylentileri çıktı bunun nedenini de anlamış değilim.
2. olarak kendini beyazlatma çalışmaları: bu ne yazıkki michaelin şöhretine karşı yapılmış hücumlardan ve söylentilerden ibaret .şöyleki michaelın bir vitiligo hastalığı vardır ; ilk olarak 1993 yılında bu hastalığını gözleri dolarak anlatmıştır.bir kaç gün sonrada doktoru bu hadiseyi doğrulamıştır.
ve dikkat ederseniz dicem ama bilmiyosunuz onun için söylemiyim yıl geçtikçe derisinde yer yer beyazlanmalar görülür ve son olarak bu hale gelmiştir .ha yüzünü estekikle değiştirmiş olabilir ona bişe diyemicem çünkü bilmiyorum en azından sizler gibi bilmediğim konularda çok biliyomuş gibi yorum yapmıyorum ...
saygılar

abi naptın yha

blue_falcon

Üye
ya sizler onun hakkında böyle olumsuz düşünüyorsunuz ama helel bi kendi hayatını araştırın kim iyi kim kötü anlarsınız....öyle ona laf atarak bu işler çözülmez.....umarım iyi düşünürsünüz dediklerimi.....

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
bu adama nefret ettigim kadar başka bir şeye nefret etmiyorum:@:@

Solamente

Üye
yaa acıdım ne yalan söyleim .....

O artık MİKAİL arkadaşlaro bir Müslüman artık er yada geç doğru yolu buldu tebrik ederim kendisini bütün kalbimle Allah yardımcısı olsun

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
yaa acıdım ne yalan söyleim .....

O artık MİKAİL arkadaşlaro bir Müslüman artık er yada geç doğru yolu buldu tebrik ederim kendisini bütün kalbimle Allah yardımcısı olsun

+1000 :oke: