Telefon Tavsiyesi Mi4 LTE vs Vibe P1

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Mi4 LTE vs Vibe P1
Arkadaşlar merhaba, Lenovo Vibe P1 ile Mi4 LTE modeli arasında ikilemde kaldım bu konuda sizden biraz yardım istiyorum. Vibe P1 pil konusunda efsane bir cihaz bundan dolayı Vibe P1 almayı planlıyorum ancak hem chipset hem de Windows 10 Mobile işletim sistemine geçme fırsatım olduğu için de Mi4 LTE modeli de cezbediyor. Bu durumda biraz da Mi4 ün pil performansı etkili olacak benim için;

Kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Teşekkürler.

byAndroid

byAndroid

Üye
Mi4 lite kullanıyorum. Her türlü sorunu cevaplayabilirim. Seçim yapmanda bence etkili olan şey boyutu olmalı. Çünkü ben cebimde 5.5 lik ekranla gezemiyorum

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Mi4 lite kullanıyorum. Her türlü sorunu cevaplayabilirim. Seçim yapmanda bence etkili olan şey boyutu olmalı. Çünkü ben cebimde 5.5 lik ekranla gezemiyorum

Boyuttan ziyade benim için önemli kıstas pil performansı ve ona orantılı işlem gücü.

Günlük kullanımda pil karakteristiği nedir Mi4 modelinde, ekran açık kalma süresi kaç saati buluyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bir günü her türlü çıkartırsın. Attığım ss ler 2g seciliyken.

byAndroid

byAndroid

Üye
Şuanda da şarj %34 ekran süresi 6:34 saat bekleme süresi de 22 saat. Pil üzmez

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
olay pilse p1 derim 5000 mah boru değil ayrıca snapdragon 615 var tartışmasız p1

altop memo

Üye
P1 12 saat tam açık kalıp normal sadece konuşma için 1 günde yüzde on harcıyor pilden

man20

man20

Üye
Mi4 lte daha iyi.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
dostum önemli olan batarya ve ekrandan ziyada bence rom desteği. Windows 10 imkanı olması cidden çok iyi benim mi note pro ya henüz w10 gelmemesinin acısını çekiyorum. miui nin kendini dünyaya ispatlamasını sağlayan nokta rom desteği oldu. haftalık yada aylık hangisini seçersen tıpkı ms un insider süreci gibi haftalık romu da var. stabil sürümü gibi aylık romu da var ve her gelen güncelleme kesinlikle cihazda yeni iyileştirmeler yapıyor. lenovonun cihazından ziyade letv x500 ile bu cihaz arasında kalmanı beklerdim. ki ben o durumda da olsam yine mi4 ü seçerdim...

furyzer0

furyzer0

Üye
Mi4 bence daha iyi arayüze sahip ve rom desteği daha iyi

Sent from mTalk using lumia950

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Herkese teşekkürler, Mi4 LTE modelini sipariş ettim bakalım değerler nasıl olacak.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, muhammettvurucu ve byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Şarj bitti :D

altop memo

Üye
Güle güle kullan

Takipçi Satın Al

Üst Alt