mezarlıktaki esrarengiz ışık...

Sponsorlu Bağlantılar

canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
mezarlıktaki esrarengiz ışık...

SAKARYA'NIN TARAKLI MEZARLIĞI'NA BAYRAM ARIFESINDE YAKINLARININ MEZARINI ZIYARET ETMEYE GIDEN KADIN VE GENÇ KIZLARIN MEZARLIĞA YAKLAŞTIKLARINDA YEŞIL RENKLI BIR IŞIK GÖRDÜĞÜ BELIRTILDI. CANSU KIZILIRMAK ADLI GENÇ KIZ CEP TELEFONU ILE BU GÖRÜNTÜYÜ KAYDEDERKEN, HEREKET EDEN, ZAMAN ZAMAN DAĞILAN IŞIK GÖRENLERI HEYECANLANDIRDI.

GÖRÜNTÜLERDE YEŞIL RENKLI IŞIĞI GÖREN KADIN VE GENÇ KIZLARIN KORKULARI DE SES KAYITLARINA YANSIDIĞI BELIRLENDI. MEZARLIKTA BULUNANLARDAN BIRISININ “GÖRDÜN MÜ?” SÖZLERI ÜZERINE BAŞKALARI “TAM KARSIMIZDA DIREK VAR YA, ONUN BAŞINDA” KARŞILIĞINI VERIYOR.

GÖRÜNTÜLERDE IŞIK KÜTLESI BIR MEZARA DOĞRU GIDEREK ÜZERINDE DURDUĞUNDA KAYIT YAPAN GENÇ KIZLAR “KORKUYORUZ” DIYEREK KAYITTAN ÇIKIP MEZARLIKTAN UZAKLAŞIYOR. MEZARLIKTA BU GÖRÜNTÜLERI ÇEKEN CANSU KIZILIRMAK, ŞUNLARI ANLATTI:

“MEZARLIKTA ZIYARETIMIZI TAMAMLADIK. BIRLIKTE FOTOĞRAF ÇEKILMEK ISTEDIK FOTOĞRAF ÇEKERKEN ARKAMIZDA YEŞIL RENKLI IŞIĞI FARK ETTIK.

DIKKATLI BAKTIĞIMIZDA HAREKET ETTIĞINI GÖRDÜK. IŞIĞI TAKIP ETTIĞIMIZDE BIR MEZARDAN DIĞERINE GEÇIYORDU.

BIR MÜDDET DAHA TAKIP ETTIK BELLI ŞEKILLER ALIYORDU. BU ARADA YERDE CAM VE YA PARLAK BIR ŞEYDEN YANSIMA OLABILECEĞINI DÜŞÜNDÜK.

YANSIMA DEĞILDI. İŞIN DOĞRUSU BIRAZ KORKTUK VE MEZARLIKTAN AYRILDIK.

night98

night98

Üye
ilginç fatiha okumak lazım

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bence benim fikrim herkeze yanlıs gelebilir ama o ısık birisinin yakınına gelmıs olabilir ki zaten kız da hareket edıodu dıyo dmek ki o ısık huzmesi bana göre ruh olabilir.....:agla

odio

odio

Üye
yemin ederim tüylerim diken diken oldu.

keremerson

keremerson

Üye
İnanmam böyle şeylere, zannetmiyorum...

Altun.

Altun.

Üye
mezarlık bekcisi felandır ya elinde labma felan wardır bende pek inanmadım hemmezarlıkta fotorafmı cektirilirmiş?? sanki mesire yeri

FerreT

FerreT

Üye
Olabilir aslında bu tip olaylar yaşanabilir ama bekçi ışığıda olması imkansız :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
fake bunlar fake:ehe türkiyede bu tür şeylere sıkça rastlanır arkadaşlar
yok ufo
yok ruh
yok bilmem ne
:kop::kop::kop::kop:

ouSahin

ouSahin

Üye
yaf demekki size inandırmak için video lazım...

olmuş olabilir sadece bu dünya yok öbür dünyayı unutmayalım...cine ruha inanmıyorsan istersen bir cin ruh çagırarak anlarsın tövbe yarabbim ya

Sana o zaman birşey anlatim...Herşeyimin Üstüne Yeminde ederim...

Anneannem öldügü saatte annem kapıda 5 10 tane kedinin agladıgını söyledi görmüş ve herkezde o gün onu knuşuyordu..

Öldükten bir gece sonra Anneannemi anneme su verirken görmüş Teyzem...Ve sabah kalktıgında Annemde söledi ve bunu hissetmiş...

Bende inanmıyordum bunlara ama var böyle şeyler..:oke:

işte Karanlıktan bu ndnlerden dolayıda korkarım ben...

cllgr

cllgr

Üye
tv haberlerde çekdiği videoyu gösterdi,dün yada evvelki gündü heralde.kızlar bayagıda uzun uzun çekmişler sonrada korkup kaçdılar.ilginçdi çekim uzakdan oldugundan yeşil ışık gözüküyordu net olarak ama ne oldugu anlıyamadık.

zodiac_limp

zodiac_limp

Üye
fake bunlar fake:ehe türkiyede bu tür şeylere sıkça rastlanır arkadaşlar
yok ufo
yok ruh
yok bilmem ne
:kop::kop::kop::kop:

sen fake diyorsun ama yanlış yapıyorsun bunlar olabilir şeyler fake falan değil müslüman olan bunlara inanır ama bu kadarda açıkta olmaz bole şeyler bir şey car ama bunda hadi neyse