Mevlüt iki yıl sonraya randevu verdi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Mevlüt iki yıl sonraya randevu verdi!
Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu bilinen Mevlüt Erdinç, sarı-kırmızılı takıma olası transferi hakkında konuştu ve oldukça ilginç bir açıklamada bulundu.

Galatasaray'da transfer harekatı tüm hızıyla devam ederken, Fatih Terim'in listesinde bulunan isimlerle temaslar sürüyor. Sarı-kırmızlıların gündeminde olduğu iddia edilen Mevlüt Erdinç konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. PSG'ye 11 milyon avro bedelle 4 yıllığına transfer olan Gameiro transferinin ardından Fransız basınında, Mevlüt Erdinç'in Paris ekibindeki geleceği konuşulmaya başlanmıştı. Fransız basını Mevlüt Erdinç'in PSG'den ayrılacağı konusunda fikir birliğine varırken; Galatasaray da Milli futbolcu ile ilgili temaslarını sıcak tutuyor.

PSG'nin Mevlüt için talep ettiği 8 milyon avroluk bonservis bedelinde indirime gitmesini bekleyen Galatasaray, Mevlüt için PSG'ye 5 milyon avroluk bir rakam teklif etti. Tıkanan transfer görüşmelerinin ardından transferi hakkında 13 yıl sonra geldiği memleketi Erbek Köyü'nde açıklamalarda bulunan Mevlüt Erdinç, "Galatasaray'dan direkt bana ulaşan resmi bir teklif yok. Paris Saint Germain ile 2 yıl daha sözleşmem var ve Galatasaray'ın öncelikli olarak kulübüm ile anlaşması gerekiyor. İki yıl sonra Galatasaray'dan teklif gelirse neden olmasın. Galatasaray'da oynamak isterim." dedi.
 


'Enver'

'Enver'

Üye
helal :oke:
 

^^Positive^^

Üye
nasip kısmet... bence gelmesin sevmiyorum onun oyun tarzını:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt